فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

برنامه استارت آپ Start Up Canada

بازگشت
start up ganji
برنامه استارتاپ کانادا برای کارآفرینان مهاجریست که توانایی و مهارت راه اندازیی کسب و کار در کانادا داشته باشند و این کسب و کار می بایست نوآورانه و اشتغال زا در کانادا باشد و قابلیت رقابت در مقیاس جهانی داشته باشد.
چهار شرط اولیه استارت آپ
1. متقاضی دارای کسب و کار واجد شرایط باشد.
2. سطح زبان مورد نظر (آیلتس 5 جنرال) را داشته باشد.
3. پول کافی برای زندگی بمدت یکسال در کانادا  را داشته باشد.
4. دارای نامه تاییدیه از یک سازمان سرمایه گذار تعیین شده باشد.
 
از میان موارد بالا ،شرط آخر الزامی و مهمترین بخش کار میباشد که سازمان مهاجرتی گنجی از لیست مندرج در ادامه بهترین و مطمئن ترین شرکت ها را به شما معرفی و ساز وکار عقد قرارداد با آنها را به شما ارائه می دهد.
 
کسب و کار واجد شرایط
کسب و کار واجد شرایط بدین معنی است که کسب و کاری راه اندازی کنید که شرایط زیر را داشته باشد:
1. در زمان دریافت تاییدیه از سازمان تعیین شده، هر متقاضی می بایست حداقل 10 % از حق رای شرکت مربوط به کل سهام شرکت (منظور از حق رای درصد سهام متقاضی در شرکت می باشد) را داشته باشد. (حداکثر 5 متقاضی می توانند به عنوان مالک درخواست دهند)
2. متقاضیان و سازمان تعیین شده مجموعا بیش از 50 % از حق رای شرکت مربوط به کل سهام شرکت را داشته باشند.
 
در زمان دریافت اقامت دایم متقاضی می بایست:
1. مدیریت فعال این کسب و کار را از داخل خاک کانادا انجام دهد.
2. این کسب و کار در کانادا ثبت شده باشد.
3. این کسب و کار باید در کانادا اجرا شود.
 
دریافت نامه تاییدیه از یک سازمان تعیین شده
شما می بایست نامه تاییدیه از یک سازمان تعیین شده داشته باشد. ( سازمان تعیین شده: سازمانی که برای سرمایه گذاری و یا حمایت از استارتاپ های ممکن تایید شده هستند)
شما نیاز خواهید داشت که:
1. تماس با این سازمان و اطلاع پیدا کردن از نحوه ساپورت
2. قانع کردن این سازمان که ایده بیزنسی شما ارزش حمایت را دارد
3. دریافت نامه تاییدیه از این سازمان
روند بررسی ایده شما توسط هر سازمان متفاوت است. هر سازمان شرایط خاص خود را دارد. به عنوان مثال ممکن است از شما بخواهند به صورت حضوری و یا به صورت بیزینس پلن ایده و مفهوم بیزینس مورد نظر خود را شرح دهید. اگر یک سازمان ایده شما را تایید کند، به شما نامه تاییدیه داده خواهد شد. در هنگام ارائه درخواست به اداره مهاجرت باید این نامه ارائه شود. این نامه مدرکی است که نشان می دهد که صندوق سرمایه گذاری ، گروه سرمایه گذار یا انکوباتور تجاری ایده بیزینسی شما را تایید می کند. این سازمان همچنین یک گواهی تعهد مستقیما به اداره مهاجرت ارسال می کند. اداره مهاجرت هردو نامه تاییدیه و گواهی تعهد را برای بررسی پرونده شما استفاده می کند. لطفا توجه داشته باشید ممکن است برای تصمیم گیری نهایی از شما درخواست مدارک اضافی و اطلاعات کاری اضافی بکند.
لازم به ذکر است که اگر در پرونده نامه تاییدیه نباشد و یا شرایط دیگر رعایت نشده باشد، پرونده توسط اداره مهاجرت رد می شود. 
 
سطح زبان مورد نظر
توانایی ارتباط برقرار کردن در هنگام کار به زبان انگلیسی، فرانسوی و یا هردو به موفقیت کسب و کار شما در کانادا کمک می کند. شما می بایست مدرک زبان خود را در پرونده ارسال نمایید در غیر این صورت پرونده شما بررسی نخواهد شد. شما می بایست حداقل CLB 5 را در زبان انگلیسی، فرانسوی و یا هردو در هر چهار مهارت مورد نظر ارائه نمایید.
 
نمکن مالی برای زندگی در کانادا قبل از کسب درآمد از کسب و کار خود
دولت کانادا به مهاجران تازه وارد برنامه استارتاپ کمک مالی نمی کند. در هنگام ارائه پرونده شما می بایست ثابت کنید که پول کافی برای حمایت از خود و همسر و فرزندان تحت حمایتتان بعد از ورود به کانادا دارید. شما نمیتوانید این پول را از شخص دیگری قرض بگیرید. این مبلغ بستگی به تعداد اعضای خانواده شما دارد که هر سال آپدیت می شود.
 
مبلغ مورد نیاز (دلار کانادا) تعداد اعضای خانواده
12.669 1
15.772 2
19.390 3
23.542 4
26.701 5
30.114 6
33.528 7
3.414 به ازای هر نفر دیگر
در اکثر اوقات بعد از ارسال پرونده نیاز به انگشت نگاری است.
 
نحوه ارسال پرونده
1. دریافت پکیج پرونده (شامل راهنما و چک لیست)
2. پرداخت هزینه بررسی پرونده  
3. ارائه پرونده به اداره مهاجرت
 
 توضیحات برنامه استارتاپ
برنامه استارتاپ می بایست کسب و کار جدیدی باشد که در کانادا اجرا شود و با شرایط در نظر گرفته شده تطابق داشته باشد:
1. یک گروه سرمایه گذار تایید کند که در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 75.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کند و یا دو یا بیش از دو گروه سرمایه گذار تایید کنند که آنها با هم در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 75.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کنند.
2. یک صندوق سرمایه گذاری تایید کند که در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 200.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کند و یا دو یا بیش از دو صندوق سرمایه گذاری تایید کنند که آنها با هم در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 200.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کنند.
3. یک انکوباتور تجاری تایید کند که متقاضی را در برنامه تجاری این شرکت قبول می کند.
 
تعریف سازمان تعیین شده:
گروه سرمایه گذار، صندوق سرمایه گذاری و انکوباتور تجاری تعیین شده از طرف اداره مهاجرت و واجد شرایط برای صدور تعهدنامه برای برنامه استارتاپ.
 
تعهد نامه: 
قراردادی ما بین متقاضی و سازمان تعیین شده برای راه اندازی و ثبت کسب و کار واجد شرایط در کانادا است. این سازمان باید در لیست مورد تایید وزارت مهاجرت و شهروندی کانادا باشد. مدارک و جزئیات این قرارداد می بایست به همراه گواهی تعهدنامه در پرونده ارائه شود.
نکته) متقاضیان زندگی در کبک واجد شرایط برنامه استارتاپ نیستند.
نکته) متقاضیان این برنامه باید آگاه باشند که شرایط و جزئیات این برنامه گاهی تغییر می کند. پرونده ها به قوانین و مقررات زمان پرونده بررسی خواهد شد. 
نکته) بیش از 5 متقاضی نمی توانند عضو یک پیشنهاد کسب و کار باشند. اگر پیشنهاد کسب و کاری بیش از یک متقاضی داشته باشد، برای هر متقاضی یک پرونده جداگانه تا قبل از تصمیم نهایی برای هر یک از پرونده ها باید ارسال شود. 
نکته) اگر پرونده ای واجد شرایط نباشد هزینه بررسی پرونده برگشت داده نمی شود.
 
شرایط متقاضیان برای برنامه استارتاپ چیست؟
1. دریافت نامه تاییدیه از سازمان های مورد نظر
2. توانایی ارائه مدرک در انگلیسی، فرانسه یا هردو
3. تامین هزینه های اسکان و زندگی
 
تعهدنامه از یک سازمان تعیین شده
سازمان های بخش خصوصی می بایست حمایت خود را از ایده بیزینسی شما با ارائه نامه تاییدیه ای شامل جزئیات تعهدات آنها بر بیزینس جدید شما نشان دهند. آن ها جزئیات بیشتر را به صورت یک گواهی تعهدنامه مستقیما به اداره مهاجرت ارائه می نمایند. برای واجد شرایط شدن می بایست نامه تاییدیه داشته باشید.
 
1. یک گروه سرمایه گذار تایید کند که در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 75.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کند و یا دو یا بیش از دو گروه سرمایه گذار تایید کنند که آنها با هم در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 75.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کنند.
2. یک صندوق سرمایه گذاری تایید کند که در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 200.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کند و یا دو یا بیش از دو صندوق سرمایه گذاری تایید کنند که آنها با هم در یک کسب و کار واجد شرایط حداقل 200.000 دلار کانادا سرمایه گذاری می کنند.
3. یک انکوباتور تجاری تایید کند که متقاضی را در برنامه تجاری این شرکت قبول می کند.
 
لیست سازمان های تعیین شده
لیست صندوق های سرمایه گذاری
شما می بایست موافقت حداقل یکی از این گروهها را برای سرمایه گذاری حداقل 200.000 دلار کانادا دریافت نمایید.
BCF Ventures
BDC Venture Capital
Celtic House Venture Partners
Extreme Venture Partners LLP
Golden Venture Partners Fund, LP
Impression Ventures
Innovation Platform Capital International LP
iNovia Capital Inc.
Lumira Capital
Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
OMERS Ventures Management Inc.
Pangaea Ventures Ltd.
PRIVEQ Capital Funds
Real Ventures
Relay Ventures
ScaleUp Venture Partners, Inc.
Top Renergy Inc.
Vanedge Capital Limited Partnership
Version One Ventures
Westcap Management Ltd.
Yaletown Venture Partners Inc.
York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fund
 
لیست گروه های سرمایه گذار
شما می بایست موافقت یک یا بیش از یکی از این گروهها را برای سرمایه گذاری حداقل 75.000 دلار کانادا دریافت نمایید.
Canadian International Angel Investors
Ekagrata Inc.
Golden Triangle Angel Network
Keiretsu Forum Canada
Oak Mason Investments Inc.
Southeastern Ontario Angel Network
TenX Angel Investors Inc.
VANTEC Angel Network Inc.
York Angel Investors Inc.
 
لیست انکوباتور تجاری
شما می بایست در یکی از این برنامه ها قبول شوید
Alacrity Foundation
Alberta Agriculture and Forestry
Agrivalue Processing Business Incubator
Food Processing Development Centre
Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
Creative Destruction Lab
Empowered Startups Ltd.
Extreme Innovations
Genesis Centre
Highline BETA Inc.
Innovacorp
Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
Invest Ottawa
Knowledge Park o/a Planet Hatch
LatAm Startups
Launch Academy - Vancouver
LaunchPad PEI Inc.
Millworks Centre for Entrepreneurship
NEXT Canada
North Forge Technology Exchange
Platform Calgary
Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
Ryerson Futures Inc.
Spark Commercialization and Innovation Centre
Spring Activator
The DMZ at Ryerson University
Toronto Business Development Centre (TBDC)
TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
VIATEC
Waterloo Accelerator Centre
York Entrepreneurship Development Institute
 
نکته) هر نامه تاییدیه به مدت 6 ماه از تاریخ صدور معتبر است. این موضوع بدان معنی است که اداره مهاجرت می بایست قبل از پایان این 6 ماه پرونده متقاضی برای دریافت اقامت دائم از طریق برنامه استارتاپ را دریافت نماید.
 
مدرک زبان
برای بررسی پرونده ارسالی می بایست اصل مدرک زبان خود (IETS، CELPIP، TEF، TCT) را به همراه پرونده ارسال نمایید. این مدرک باید با CLB معادل نمره 5 در هر چهار اسکیل باشد.
 
پول کافی برای زندگی در کانادا قبل از کسب درآمد از کسب و کار خود
دولت کانادا به مهاجران تازه وارد برنامه استارتاپ کمک مالی نمی کند. در هنگام ارائه پرونده شما می بایست ثابت کنید که پول کافی برای حمایت از خود و همسر و فرزندان تحت حمایتتان بعد از ورود به کانادا دارید. این پول باید برای تامین هزینه های زندگی شما و خانوادیتان در دسترس باشد. این مبلغ بر این مبنی تخمین زده شده است که شما بتوانید بدون کار کردن و یا درآمد دیگری از خودتان و خانوادیتان حمایت کنید. این مبلغ باید قابل انتقال و بدون بدهی یا محدودیتی باشد. شما نمیتوانید این پول را از شخص دیگری قرض بگیرید. این مبلغ بستگی به تعداد اعضای خانواده شما دارد که هر سال آپدیت می شود. شما می بایست مدارک این مبلغ را همراه با پرونده خود ارسال نمایید. اگر این مدارک را همراه پرونده ارسال نکنید، پرونده شما بررسی نخواهد شد و به عنوان ناقص به شما بازگردانده خواهد شد. 
 

 
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما