فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

کانادا ارزانترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

بازگشت
بازدیدکنندگان : 31189 نفر 1391/10/28
کانادا ارزانترین کشور برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

بر اساس جدول زیر که در سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا منتشر شده است و آن را می توانید در اینجا کنید: همانطور که می بینید در حال حاضر سیستم مهاجرتی کانادا از طریق سرمایه گذاری در مقایسه با دیگر کشورهایی که این برنامه را دارند پایین تر است ضمن اینکه در مقایسه با اکثر این کشورها کانادا مقصدی بسیار بهتر برای مهاجرت و شروع زندگی و آغاز کسب و کار است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یکی از راه های دریافت اقامت کانادا، برنامه سرمایه گذاری است. این برنامه جهت توسعه و تولید اشتغال در کانادا با جذب سرمایه، افراد با تجربۀ تجاری و توان مدیریتی به وجود آمده است. این برنامه شامل چهار زیر گروه اصلی است، 

الف- سرمایه گذاری به مبلغ 800.000 دلار کانادا طی پنج سال در کانادا یا استان کبک (بعد از پنج سال این مبلغ بازگردانده می گردد) و یا پرداخت 180.000 دلار کانادا به یک بانک به عنوان واسطه (این مبلغ بازگردانده نخواهد شد) 

در هر دو صورت بالا فرد سرمایه گذار و خانواده اش از ابتدای ورود مقیم دائم کانادا خواهند بود و از بیمه رایگان و حق تحصیل و کار و ... برخوردار خواهند بود.


ب- سرمایه گذاری به مبلغ 150.000 دلار کانادا در استان های منیتوبا - ساسکاچوان - نیوبرانزویک(پرداخت 75000 دلار کانادا بعد از بازدید استان مربوطه در کانادا و قبولی در مصاحبه)

مبلغ 75.000 دلار کانادا به عنوان سپرده نزد دولت کانادا باقی می ماند که در صورت عدم سرمایه گذاری فرد در استان مربوطه بازپرداخت نخواهد شد. ولی اقامت دائم داده خواهد شد.


ج- سرمایه گذاری مبلغ 400.000 دلار کانادا در استان بریتیش کلمبیا(ونکوور) یا 200.000 دلار کانادا در استان بریتیش کلمبیا(حومه ونکوور) 

مبلغ 125.000 دلار کانادا به عنوان سپرده نزد دولت کانادا باقی می ماند که در صورت عدم سرمایه گذاری فرد در استان مربوطه بازپرداخت نخواهد شد. ولی اقامت دائم داده خواهد شد.

 

د- سرمایه گذاری مبلغ 150.000دلار کانادا در استان پرینس ادوارد

مبلغ 100.000 دلار کانادا به عنوان سپرده نزد دولت کانادا باقی می ماند که در صورت عدم سرمایه گذاری فرد در استان مربوطه بازپرداخت نخواهد شد. ولی اقامت دائم داده خواهد شد.


مهاجرت کانادا

جدول زیر شرایط لازم جهت برنامه مهاجرت سرمایه گذاری را به طور خلاصه نشان می دهد:

شرایط لازمبرنامه فدرال و کبک

مقصد

هر منطقه در کانادا (یا کبک)

حداقل دارایی

1,600,000 $ کانادا – قانوناً کسب شده باشد (شامل ملک - سپرده بانکی مربوط به خود یا همسر)

سابقه مدیریت 

مدیریت یا مالکیت یک شغل یا شرکت در 5سال گذشته(فرد دارای شرکت ثبت شده یا پروانه کسب معتبر یا مدیر سازمان باشد)

سرمایه گذاری

800,000$  کانادا به مدت 5 سال با تضمین دولتی بدون سود (یا پرداخت 180.000دلار بدون بازگشت)

موارد دیگر

داشتن حداقل دو نفر پرسنل بیمه شده - حسابرسی 5ساله شغل خود- کارشناسی رسمی املاک

 

شرایط لازمبرنامه استانی منیتوبا-نیوبرانزویک-ساسکاچوان

مقصد

یکی از استان های منیتوبا - ساسکاچوان - نیوبرانزویک

حداقل دارایی

350,000$  کانادا – قانوناً کسب شده باشد (شامل ملک - سپرده بانکی مربوط به خود یا همسر)  

سابقه سهام داری یا مدیریت

مدیریت یا مالکیت یک شغل یا شرکت در 3سال گذشته(فرد دارای شرکت ثبت شده یا پروانه کسب معتبر یا مدیر سازمان باشد)

سرمایه گذاری

150,000$  کانادا به مدت 2 سال با تضمین دولتی بدون سود(یا پرداخت 75.000دلار بدون بازگشت)

موارد دیگر

داشتن حداقل دو نفر پرسنل بیمه شده - حسابرسی 3ساله شغل خود-کارشناسی رسمی املاک


روش های سرمایه گذاری با توجه به هر استان متفاوت است، که نیازمند بررسی دقیق و انجام مراحل مورد نظر به صورت کامل توسط یک موسسه رسمی دارد.  موسسه ما با بهره گیری از تیم مجرب و تجربه قبولی پرونده های گذشته، اطمینان خاطر شما را در راه انتخاب جلب خواهد نمود.

 


برچسب ها :
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • زرگر
  • 3:11 -1395/11/02
سلاممن فوق لیسانس IT از خواجه نصیرهستم میخواستم از طریق اسکیل ورکر با همسرم وارد کانادا شم ... پسر همسرم 18سالشه و ایشون هم برای پزشکی میخوان بیان کانادا شرایط اینکه من بتونم ازینجا کاری پیدا کنم در کانادا وجود داره بعد برم؟
  • گنجی
  • 11:57 -1395/11/05

اگر بالای سی سال باشید شانس کمی برای اسکیل ورکر دارید.

  • Ashoori
  • 12:08 -1395/10/19
سلام.من مدرک بین المللی دوره های فروش بلیط هواپیمایی رو دارم.دوره گریم تخصصی رو هم با مدرک گذروندم.لیسانس مترجمی زبان انگلیسی هستم.پسرم چهار ساله ست و شوهرم مهندس معمار و هرجفتمون دوره های icdl رو گذروندیم و ایشون به دوره های اتوکد و اسکچاپم مسلط هستنچطور میتونیم اقامت داشته باشیم اصلا امکانش هست؟
  • گنجی
  • 2:44 -1395/10/21

با مدرک لیسانس و سابقه کار و ایلتس می توانید اقدام کنید همسرتان نیز باید ایلتس داشته باشد.

  • حسین
  • 10:02 -1395/10/13
سلام من مدرک ارشد حقوق عمومی دارم دبیرم و دوسال دیگه بازنشسته میشوم خانمم هم لیسانس مکانیک ودو فرزند 7 و 3 ساله دارم چطور میتوانم برای اقامت اقدام کنم
  • گنجی
  • 1:02 -1395/10/16

تا قبل از بازنشستگی باید اقدام کنید که روش سرمایه گذاری کبک مناسب شما است.

  • محمدرضا
  • 12:56 -1395/10/09
من نزدیک به ده سال سابقه پروژه های عمرانی دارم و توروزنامه رسمی شرکت هم هستم نظرجنابعالی راجع به موقعیت کاری و امکانش هست اقدام کنم .
  • گنجی
  • 5:22 -1395/10/11

بله امکانپذیر است، مدرک زبان دارید یا مدیر شرکت هستید

  • مرجان
  • 12:03 -1395/09/02
من به صورت تنها قصد اقامت در كانادا دارم و تخصص مديريتي ندارم اگه امكانش هست راهنمايي بفرماييد ارشد مديرت بازرگاني هم خوندم
  • گنجی
  • 7:54 -1395/09/03

اگر سابقه کار در زمینه خودتان +ایلتس 7.5 +سن سی سال داشته باشید امکانپذیر است.

  • امیر
  • 8:23 -1395/08/29
سلام امیر هستم مدرکم مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستش یک همسر و یک دختر 2 ساله دارم در ضمن همسر من هم مدرک لیسانس مدیریت صنعتی دارد اگرمیشه بهترین راه مهاجرت برای کار را به من بگید
  • گنجی
  • 11:27 -1395/09/02

با سن 30 سال و ایلتس 7.5 می توانید مقیم شوید

  • پويا
  • 12:24 -1394/12/03
باعرض سلام من مهندس بازنشسته برق قدرت هستم و شرايط سرمايه گذاري را دارم ولي تجربه مديريت را نداشتم شرايط ما براي گرفتن اقامت چقدر است
  • گنجی
  • 1:43 -1394/12/03

برای سرمایه گذاری کبک 220 هزار دلاری می توان اقدام کرد.

  • شكيبا
  • 8:55 -1393/02/29
شكيبا هستم با همسرم ومادرم زندگي ميكنم وپرستار هستم
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما