ویزای Eb5 آمریکا

EB5_usa_immigration_program

 

برنامه مهاجرتی سرمایه گذاری آمریکا   USA EB-5 IMMIGRANT INVESTOR 

مقدمه:

برنامه سرمایه گذاری EB5 در سال 1990 به تصویب دولت و اداره مهاجرت آمریکا رسید. هدف آن ایجاد کارآفرینی برای کارمندان و کارگران آمریکا است. EB5 به مهاجران موفق که قصد ورود به آمریکا را دارند و در یک واحد بیزینس سرمایه گذاری می کنند اجازه ورود می دهد تا بتوانند برای اقتصاد آمریکا، مفید واقع شوند.

متقاضیان میتوانند یک بیزینس جدید تاسیس کنند یا در یک سرمایه گذاری تاسیس شده در قبل شرکت کنند. به فرد متقاضی و همسر و فرزندان زیر 21 سال گرین کارت اقامت دائم ارائه می گردد.

 

مهمترین دلایلی که این برنامه مهاجرتی برای شما به ارمغان خواهد آورد، عبارتست از:

-          لازم نیست در محل سرمایه گذاری شده، زندگی کنید.

-         می توانید برای زندگی، کار و تحصیل در هرکجای آمریکا باشید.

-         می توانید بعد از قبولی تمام فرزندان زیر 21 سال با خود به آمریکا ببرید

-         نیازی به داشتن مدرک زبان (آیلتس، تاقل، GREو...) نخواهید داشت.

-          سوابق تحصیلی شما اگر کم باشد، تاثیری در روند کار ندارد.

-          نیازمند اثبات سابقه قبلی مدیریتی ندارید.

-          پولی که برای سرمایه گذاری می آورید، می تواند از هر راه قانونی مانند هبه، هدیه پدر-مادر، ارث، اموال شرکت و ... باشد.

 

 

چه شرایطی باید داشته باشید:

متقاضیان باید تمام موارد زیر را داشته باشند:

-          دارای 21 سال سن تمام باشید

-          نحوه بدست آوردن سرمایه خود را اثبات کنید

-          یکی از برنامه های سرمایه گذاری را که مشاوران ما در دفتر تهران به شما توضیح میدهند را انتخاب کنید.

 

انواع سرمایه گذاری:

برای برنامه EB5 دو راه سرمایه گذاری وجود دارد:

1-    یک بیزینس جدید تاسیس کنید:

شرایط لازم برای این کار:

- تهیه سرمایه 1.000.000دلار در یک بیزینس جدید یا 500.000 دلار در حومه شهر که مقدار بیکاری در آن بیش از 1.5برابر نرمال آمریکا باشد.

- تاسیس کار تمام وقت برای 10نفر کارگر با اقامت قانونی، که شما مدیر مستقیم آنها باشید.

- مدیریت فعال روزانه بیزینس.


روش سرمایه گذاری EB5 – Green Truck

دولت آمریکا به سرمایه گذارانی که قصد انتقال 500 هزار دلار آمریکا به این کشور و راه اندازی یک بیزنس دارند، اقامت می دهد. این اقامت برای شما و خانواده است و سرمایه شما بعد از 5 سال بازگردانده می شود البته احتمال ریسک در مورد سرمایه شما وجود دارد. (این ماهیت هر بیزینس کارآفرینی است که ممکن است موفق باشد یا شکست بخورد)

 

از کجا می توان شروع کرد

ابتدا باید شرایط اولیه را داشته باشید، شما باید تمام موارد زیر را داشته باشید:

1-     توانایی انتقال 500 هزار دلار آمریکا جهت کارآفرینی

2-     توانایی پرداخت هزینه های مرتبط(هزینه دولتی و حق الوکاله وکیل)

3-     اثبات قانونی بودن سرمایه و دارایی شما که از کجا بدست آمده است

4-     ایجاد 10 شغل در آمریکا بعد از شروع بیزینس به مدت 2 سال

5-     مدیریت بخشی از کارآفرینی خود

بسیاری از پروژه های سرمایه گذاری EB5 که توسط وکیل رسمی (آقای گنجی به همراه وکیل رسمی آمریکایی) به شما توضیح داده خواهد شد شرط استخدام 10 نفر را دارند.

در حال حاضر پروژه Green truck LP یکی از روشهای مورد قبول برای اقدام از طریق ای بی 5 است.

از ژانویه 2014 در کالیفرنیای امریکا، قوانینی مبنی بر بهبود وضع حمل و نقل از طریق نوسازی کامیون ها بنا نهاده شد. بر طبق این قانون که در دیگر استانها مانند واشنگتن، اورگان و مونتانا برقرار شد حدود 27000 کامیون و تریلی باید نوسازی شود که سهم بسزایی در کاهش آلودگی هوا دارد. سرمایه گذار متقاضی اقامت آمریکا در این بازسازی با فراهم نمودن 500 هزار دلار امریکا شریک شده و طی آن حداقل 10 شغل(مانند استخدام راننده کامیون) به صورت مستقیم و 11 شغل به صورت غیر مستقیم یعنی جمعا 21 شغل توسط هر سرمایه گذار EB-5 ایجاد خواهد شد. کامیون داران نیز در قبال خرید کامیون جدید هر ماه مبلغی را با سود به سرمایه گذار بازمی گردانند که این سود بعد از هرماه به سرمایه گذار بازپرداخت خواهد شد. اصل سرمایه نیز بعد از 5 سال یا بعد از تایید فرم I-829 بازگردانده می شود.

آقای گنجی با همکاری یکی از معروفترین وکلای آمریکا که دارای قبولی 100% در برنامه EB5  هستند، به شما در بخش اثبات دارایی ثابت، انتقال پول، دریافت گرین کارت و بازپرداخت پول شما کمک فراوانی را خواهد نمود.

شما باید مدارکی را برای اثبات دارایی خود نشان دهید مثلا:

-          حقوق جمع شده شما در طی سالیان گذشته

-          هدیه از طرف فامیل

-          سود حاصل از فروش دارایی شما

-          وام در صورت داشتن وثیقه معتبر

موسسه گنجی مدارک کافی برای شما در پرونده قرار خواهد داد، شما می توانید با نشان دادن موارد زیر پرونده کاملی داشته باشید:

-          آگهی ثبت شرکت

-          برگه های مالیات

-          سند املاک و مبابع نامه

-          منبع درآمد فرد هدیه دهنده

شما باید هزینه های مرتبط با پرونده در اداره مهاجرت آمریکا را به شرح زیر پرداخت کنید:

فرم I-526 = 1500 دلار

فرم I-485 = 985 دلار + 85 دلار بیومتری

فرم I-829 = 3750 دلار + 85 دلار بیومتری

 

2-    سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای Immigrant Investor Regional Centers

این مراکز منطقه ای توسط شرکت های سرمایه گذاری خصوصی اداره می شوند و سرمایه ها را در فعالیت های گوناگون اقتصادی بخصوص در مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا بکار می برند.

دولت همیشه اطلاعات مفیدی را برای شما که قصد سرمایه گذاری دارید را تهیه نموده است، میتوانید جزئیات را اینجا ببینید:

برای این امر باید شرایط زیر را داشته باشید:

- سرمایه آورده 500.000دلار

- محل سرمایه گذاری منتخب باید حداقل 10نفر کارگارامریکایی تمام وقت را استخدام کند که شما میتوانید مدیر غیر مستقیم آن باشید.

- مدیریت روزانه لازم نیست.

  visa_usa_ganjico

نمونه ای از این مرکز منطقه ای در میسیسیپی واقع شده است: Starkville Courtyard Marriott 


این مجموعه در زمینی به مالکیت دانشگاه میسیسیپی واقع شده است.دارای هتلی با 110 اتاق است را شامل می شود.

این هتل زیر مجموعه ای از پروژه ای بزرگتر به نام Cooley است.کل پروژه شامل مرکز کنفرانس و رستوران کنار هتل است که در بیرون از محوطه ورودی دانشگاه میسیسیپی است.

سرمایه گذاران می بایست 500.000 دلار در این برنامه EB5 سرمایه گذاری کنند. و برای مراکز منطقه ای 50.000 دلار پرداخت شود. مبلغی نیز برای عوارض قانونی و هزینه های پرونده نیز باید پرداخت شود.


مزایای مرکز منطقه ای Starkville Courtyard Marriott 

-          شما قادر خواهید بود در این روش 50% سرمایه خود را طی 2سال و 50% باقیمانده طی 5سال پس بگیرید بدون آنکه به روند اقامت تان مشکلی وارد شود.(البته در شرایط خاص ممکن است این موارد تغییر کند)

-          حدود 40 سرمایه گذار با شما شریک خواهند شد.

-          این مرکز،در منطقه مثلث طلایی واقع شده است، که یکی از سریع الرشد ترین مناطق میسیسیپی با شهر های Columbus & West Point می باشد.

-          این مرکز در محل بزرگترین دانشگاه و مجموعه Starkville یکی از بزرگترین کارفرما ها در امریکا است.

-          3استادیوم بزرگ ورزشی کار برگزاری مسابقات را برعهده دارند،مانند: بیس بال، بسکتبال، فوتبال، ... 

 

 

زمانبندی برنامه مهاجرتی آمریکا:

برای مشاهده جزئیات و روند کار به جدول زیر یا چارت مراجعه کنید.

 

 

 

 ماه اول 

 

 

 

مرحله 1 (1)

عقد قرارداد و پرداخت هزینه های دولتی

 

مرحله 1 (2)

شما یکی از دو روش بالا یعنی 500هزار دلار یا یک میلیون دلار را انتخاب می کنید و مجوز تاییدیه اموال را از ما دریافت می کنید.

 

مرحله2

متقاضی سرمایه لازم و هزینه مراکز منطقه ای  را  واریز میکند

 

ماه دوم

 

مرحله3

برگه درخواست ویزای شما به سفارت آمریکا ارسال می گردد

ماه چهارم الی ششم

مرحله4

برگه مهاجرت شما توسط سفارت قبول می گردد

 

 

 

 

 

 

ماه ششم الی دوازدهم 

 

مرحله5

 

فرم شما توسط ما به کنسولگری سفارت آمریکا ارسال می شود.

مرحله6

تست پزشکی انجام میگیرد

 

مرحله7

به مصاحبه دعوت می شوید و با موفقیت آنرا پشت سر می گذارید

 

مرحله8

 

برگه ویزای آمریکا روی پاسپورت شما درج می شود

ویزای شرطی درج خواهد شد. طی 6 ماه آینده متقاضی و خانواده باید وارد خاک آمریکا شوند

 

 

چگونه میتوانید گرین کارت دریافتی خود که 2سال اعتبار دارد را به پاسپورت تبدیل کنید؟

چون شما دارای گرین کارت بدون شرط طی 5 سال گذشته اید، میتوانید با شرایط زیر برای دریافت شهروندی آمریکا اقدام کنید:

-          بیش از 18سال به بالا باشد

-          در3ماه قبل از ارسال درخواست در آمریکا زندگی کرده باشید.

-          طی 5 سال قبل از درخواست، به صورت پشت سرهم با گرین کارت شرطی مقیم آمریکا باشید. (میتوانید تمدید کرده باشدی)

-          درآمریکا بیش از 2.5 سال در 5سال گذشته قبل از درخواست شهروندی حضور داشته باشید.

-          از زمان ارسال پرونده شهروندی تا قبولی درخواست، به صورت دائم در آمریکا باشید.

-          توانایی صحبت و تکلم به انگلیسی داشته باشید و اطلاعات در مورد تاریخ و دولت آمریکا را داشته باشید.

-          حتما بدون سابقه کیفری باشید.

EB5_us_immigration_chart_ganjico_com

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید
آرشیو اخبار
ایمیل خود را برای اطلاع از آخرین اخبار مهاجرت به کانادا وارد کنید


 نظرسنجی  


:
پربازدیدترین مطالب