فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

تغییرات برنامه مهاجرت کانادا از طریق انتاریو - تورنتو

بازگشت
بازدیدکنندگان : 4998 نفر 1398/02/12 13:30
تغییرات برنامه مهاجرت کانادا از طریق انتاریو - تورنتو
تغییرات برنامه مهاجرت کانادا از طریق انتاریو - تورنتو
استان اونتاریو کانادا جزئیات جدیدی از تغییرات پیشنهادی برنامه استانی ارائه می دهد. تغییراتی که منجر به پاسخگویی بهتر استان به نیازهای بازار کار می شود.
این جزئیات ارائه شده در زمینه تغییرات پیشنهادی برنامه های مهاجرتی اصلی استان اونتاریو کانادا است.لازم به ذکر است این تغییرات در زمینه برنامه های فعلی استان است و به برنامه جدید نیروی ماهر فنی که به تازگی معرفی شده و جزئیات آن ارائه نشده و همچنین برنامه آزمایشی جوامع کوچک که در بودجه سال 2019 هفته پیش لحاظ شد هیچگونه ارتباطی ندارد.
دو تغییر مهم ارائه شده به این شرح است:
- نخست کاهش حداقل مقدارسرمایه گذاری و دارایی خالص برای برنامه کارآفرینی استان انتاریو کانادا 
- سپس افزودن مشاغل جدید به هفت شغل فعلی که در حال حاضر واجد شرایط  دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرما – جاب آفر- هستند و در دسته بندی مشاغل مورد نیاز دسته بندی می شوند.
همچنین پیشنهادی در زمینه پایان دادن به برنامه Corporate Stream نیز ارائه شده است. دیگر تغییر که ظاهرا بسیار جزئی خواهد بود در زمینه معیارهای واجد شرایط بودن در دیگر برنامه هاست که محبوب تر نیز هستند مانند برنامه اکسپرس اینتری ، نیروی متخصص انتاریو، نیروی ماهر فرانسه زبان انتاریو و برنامه نیروی ماهر تجاری انتاریو با مرکزیت تورنتو.
در کل هدف استان بهبود پاسخگویی به بازار کار فعلی و نیازهای کارفرمایان است که از طریق حمایت از مناطقی که مهاجرت زیادی ندارند محقق خواهد شد.
این تغییرات پیشنهادی از ماه آینده یعنی از 30 می 2019  ، به اجرا در می آیند.
به نظر آقای گنجی تغییرات اعمال شده مثبت و براساس بازار کار و اقتصاد کانادا است که میتواند برای متقاضیان آینده مهاجرت به تورنتو و کل استان انتاریو مفید باشد، لذا برای درک بیشتر تغییرات ارائه شده را در هر برنامه را بررسی میکنیم:
- برنامه کارآفرینی انتاریو کانادا
- پیشنهاد شغلی از کارفرما : برای مشاغل مورد نیاز
- برنامه اکسپرس اینتری
- برنامه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکترا
- برنامه Corporate Stream 
 
برنامه کارآفرینی انتاریو کانادا
تغییر در میزان مقدار سرمایه گذاری و دارایی خالص متقاضیان برنامه کارآفرینی انتاریو کانادا به دو منظور است . یک بالا بردن موقعیت رقابت با دیگر استان ها و دیگری بهبود شرایط استان برای پذیرش متقاضیان توانمند.
برنامه کارآفرینی انتاریو کانادا به کاندیداهای واجد شرایط امکان ایجاد یک کسب و کار جدید و یا خرید یک کسب و کار موجود در اونتاریو با مرکزیت تورنتو را می دهد.
آنها می گویند این تغییرات کیفیت برنامه های تجاری انتاریو کانادا را افزایش می دهد و میزان سرمایه گذاری و دارایی خالص برای مهاجرت به کانادا را به حداقل می رساند.
 
 
عدد تجدید نظر شده
 
مقدار سرمایه گذاری فعلی انتاریو کانادا
600.000 دلار  
حداقل 1.000.000 دلار برای سرمایه گذاری در Greater Toronto Area
200.000 دلار  
حداقل 500.000 دلار برای سرمایه گذاری خارج از Greater Toronto Area
200.000 دلار  
حداقل 500.000 دلار برای سرمایه گذاری در ارتباطات دیجیتال بدون در نظر گرفتن محل
 
 
 
عدد تجدید نظر شده
 
مقدار دارایی خالص فعلی متقاضی مهاجرت به انتاریو کانادا
 
800.000 دلار
حداقل 1.500.000 دلار در Greater Toronto Area
 
400.000 دلار
حداقل 800.000 دلار خارج از Greater Toronto Area
 
400.000 دلار
حداقل 800.000 دلار خارج برای مشاغل ارتباطات دیجیتال بدون در نظر گرفتن محل
 
 
این اصلاحات در زمینه نوع مشاغل نیز خواهد بود. 
 بر طبق معیارهای فعلی متقاضی باید برای مشاغل داخل Greater Toronto Area برای دو نفر مقیم دائم کانادا کار  تمام وقت در 20 ماه اول ایجاد کند، برای مشاغل خارج از Greater Toronto Area و یا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت دیجیتال برای یک نفر مقیم دائم کانادا و یا شهروند کانادا کار تمام وقت در 20 ماه اول ایجاد کند و یا یک کسب و کار را بدون در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی آن خریداری کند.  
مشاغل ایجاد شده باید به طور مداوم برای حداقل 10 ماه قبل از ارسال گزارش نهایی به استان فعال باشند همچنین باید در زمان ارائه گزارش و زمانی که کاندیدای اقامت دائمی کانادا میشوید نیز ادامه یابند و روند مثبتی داشته باشند.
در میان سایر تغییرات، اصلاحات پیشنهادی شامل نیازمندی به سابقه مدیریتی متقاضی نیز می شود. 
 
- پیشنهاد شغلی از کارفرما : برای مشاغل مورد نیاز
در بودجه 2019 اونتاریو رانندگان ماشین آلات سنگین و کارکنان پشتیبانی به لیست مشاغل واجد شرایط با پیشنهاد کاری از کارفرما   کانادایی اضافه می شوند که این حرکت نیازهای کارفرمایان و بازار کار را تامین می کند. این برنامه، کارفرمایانی را که دچار کمبود نیروی کار در مشاغلی با مهارت های پایین تحصیلی که تحت رده بندی ملی شغلی کانادا (NOC)  درسطوح C یا D قرار دارند را حمایت می کند. 
تغییرات پیشنهادی سه شغل جدید را به هفت شغل مورد نیاز استان اضافه میکند:
NOC 3413: همکاران بخش مراقبت های پرستاری، مراقبین و خدمات بیماران
NOC 4412: کارکنان پشتیبانی خانگی و مشاغل مرتبط، به استثنای مراقبین منزل
NOC 7511: رانندگان کامیون  
در این تغییرات میزان سابقه کاری در استان انتاریو نیز از یک سال به حداقل 9 ماه کاهش پیدا خواهد کرد.
 
- برنامه اکسپرس اینتری - اولویت نیروی انسانی، نیروی ماهر فرانسه زبان و برنامه نیروی ماهر تجاری
در این برنامه تغییراتی بسیار جزئی خصوصا در زمینه تاریخ شروع سابقه کاری ایجاد خواهد شد.
در حالیکه در گذشته سابقه کاری از زمان دریافت NOI از استان ارزیابی می شد اکنون از تاریخ درخواست استانی محاسبه می شود.
 این تغییر تاریخ شروع را با  تمام معیارهای دیگر برنامه هماهنگ می کند.
متقاضیان علاقمه مند برنامه اکسپرس اینتری کانادا فقط می توانند از طریق انتخاب استانی از طریق این برنامه درخواست کنند .
هر سه جریان این برنامه به استان اونتاریو اجازه می دهد که استخر مجازی اکسپرس اینتری را برای جمع آوری کاندیداهای واجد شرایط استانی و یا فدرال  جستجو کند.
افرادیکه از استان اونتاریو دعوت نامه دریافت می کنند، 600 امتیاز اضافه میگیرند و امتیاز لازم برای برنامه اکسپرس اینتری را رد می کنند.
 
- برنامه فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکترا
در پی این تغییرات متقاضیان برنامه استانی که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد و دکترا هستند باید یا مدرکی از یک موسسه واجد شرایط در اونتاریو ارائه دهند و یا نامه ای از یک موسسه در اونتاریو دریافت کنند که نشان دهد که شرایط لازم را برای دریافت آن مدرک را داشته اند در واقع مدرک تحصیلی باید مورد تایید آنها باشد. 
مدرک ارائه شده باید حداکثر دو سال قبل از تاریخ درخواست دریافت شده باشد.
 
- برنامه Corporate Stream 
دولت اونتاریو اعلام کرد که این برنامه به اهداف مورد نظر خود برای ایجاد تجارت های بین المللی به استان دست نیافته است.
این برنامه برای کمک به شرکت های بین المللی  که میخواستند کار خود را در اونتاریو گسترش دهند و یا کسانی که می خواستند در اونتاریو کسب و کاری را خریداری کنند در نظر گرفته شده بود.
 
جزئیات بیشتر در بعد از بازگشایی برنامه اینستاگرام و تلگرام ما اعلام خواهد شد.

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • Zohre
  • 09:38-1398/02/17
سلام خسته نباشید پرستار هستم با ۷ سال سابقه کار ، برای کانادا خواستم اقدام کنم چه شرایط و سرمایه ای لازم است
  • گنجی
  • 15:6-1398/02/18
سرمایه لازم نداردباید مدرک زبان و سابقه کار با بیمه و سن زیر 35 داشته باشید.
  • احمد
  • 22:31-1398/02/12
سلام
منظور از مدرک کارشناسی اخذ است در کانادا است و یا کشور محل زندگی
  • گنجی
  • 14:50-1398/02/18
در انتاریو باید مدرک بگیرید.
ویزای توریستی کانادا ما رادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید مهاجرت سرمایه گذاری کبک 2018 Quebec Investor مهاجرت کارآفرینی منیتوبا Manitoba گنجی وکیل رسمی مهاجرت کانادا نیروی متخصص اکسپرس اینتری 2018 کارآفرینی بریتیش کلمبیا - ونکوور اسپانسرشیپ همسر و ازدواج کانادا آرشیو اخبار مهاجرت به کانادا
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما