فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

نوااسکوشیا پرستار و پزشک انتخاب کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3094 نفر 1398/08/08 17:45
نوااسکوشیا پرستار و پزشک انتخاب کرد
نوااسکوشیا پرستار و پزشک انتخاب کرد
28 اکتبر 2019 استان نوااسکوشیا کانادا، 430 پرستار و پزشک را در پنجمین انتخاب خود برگزید.تمامی این افراد پرستاران رجیستر شدهRN و روان درمان بودند که از استخر اکسپرس اینتری انتخاب گردیدند.
کد ناک ثبت شده این افراد در بخش پزشکی برابر NOC 3012 بود که همگی دارای دانش زبان عالی برابر سی ال بی 8 و پروفایل خود را از 1 نوامبر 2018 به بعد ساخته اند.
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در برنامه نوااسکوشیا:
  • دارا بودن سه سال و بیشتر سابقه کار مرتبط همراه با بیمه و نامه تاییدیه از کارفرما
  • مدرک تحصیلی لیسانس به بالا
  • دارا بودن پروفایل فعال اکسپرس اینتری
  • دانش زبان ایلتس 7
  • مدرک تحصیلی طبق کد ناک بالا
  • دارا بودن مدارک مالی کافی برای توانایی زندگی در استان نوااسکوشیا و پرداخت هزینه های دولتی جهت مهاجرت به کانادا
 
برنامه های مربوط به مهاجرت به نوااسکوشیا شامل نه بخش زیر است:
  1. اکسپرس اینتری
  2. تجربه کاری اکسپرس اینتری
  3. مشاغل مورد نیاز اکسپرس اینتری
  4. مشاغل مورد نیاز مخصوص پزشکان
  5. نیروی متخصص
  6. برنامه مشاغل با تقاضای بالا
  7. برنامه مخصوص دکتر ها
  8. کارآفرینی
  9. دانشجویان بین المللی
این انتخاب هفتمین دوره برداشت نوااسکوشیا از آگوست 2018و اولین دوره انتخاب این گروه پزشکی با کد 3012 بوده است. دوره قبلی مربوط به انتخاب نجاران با کد 7271 و حسابدار و حسابرس با کد 1111 و مربی مهدکودک با کد 4214 بود.
 
حال به تفصیل هر بخش را توضیح می دهیم:
1- اکسپرس اینتری نوااسکوشیا Nova Scotia Demand: Express Entry
این برنامه به استان نوااسکوشیا این اجازه را می دهد تا متقاضیان واجد شرایط را بدون نیاز به جاب آفر یا نامه از کارفرما بتواند نیروی متخصص خود را از اکسپرس اینتری انتخاب کند.
لذا تمامی انتخاب شدگان از داخل استخر اکسپرس اینتری خواهند بود. متقاضی مهاجرت به نوااسکوشیا ی کانادا باید از 6 فاکتور زیر امتیاز کسب کند:
  • تحصیلات
  • دانش زبان
  • تجربه کار
  • سن
  • انطباق پذیری
برنامه دارای دو زیرمجموعه است؛ در بخش اول A شما نیاز به جاب آفر و در بخش دوم B نیاز به سابقه کار در نوااسکوشیا هستید.
مدارک مورد نیاز بخش A:
  • دارا بودن یک جاب آفر فول تایم از کارفرمای مستقر در نواسکوشیا
  • دارای یک سال سابقه کار مرتبط
  • دیپلم کانادایی یا معادل آن که ارزیابی شده باشد
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB 7
  • کسب حداقل 67 امتیاز از موارد بالا
  • تمکن کافی برای استقرار در نوااسکوشیا(هلیفکس)
  • دارا بودن پروفایل رجیستر شده اکسپرس اینتری
 
مدارک مورد نیاز بخش B:
  • دیپلم کانادایی یا معدل آن که ارزیابی شده باشد
  • مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB 7
  • تمکن کافی برای استقرار در نوااسکوشیا(هلیفکس)
  • دارا بودن پروفایل رجیستر شده اکسپرس اینتری
 
مشاغل مورد نیاز استان نوااسکوشیا:
شغل مورد نیاز NOC ردیف شغلی
حسابدار و حسابرس 1111 A
مسول مالی 1114 A
مسول تبلغات 1123 A
تکنسین ادرای 1241 B
حسابداری 1311 B
مهندس عمران 2131 A
پرستار و روانپزشک 3012 A
پرستار 3233 B
مدرس آموزشگاه 4021 A
مشاور حقوقی 4211 B
کارمند خدمات اجتماعی 4212 B
 
 
 
2- تجربه کاری اکسپرس اینتری نوااسکوشیا Nova Scotia Experience: Express Entry
متقاضیان مهاجرت با تجربه کار خوب در نوااسکوشیا واجد شرایط این برنامه می باشند. حتما باید این افراد یکسال سابقه کار در کد مشاغل 0 A B باشند.
مدارک مورد نیاز:
  • یکسال سابقه کار در نوااسکوشیا
  • سن 21 تا 55 سال
  • دیپلم
  • دانش زبان CLB7 برای مشاغل A 0 و CLB5 برای مشاغل B
  • دارا بودن پروفایل اکسپرس اینتری فدرال
 
 
 
3- مشاغل مورد نیاز اکسپرس اینتری Nova Scotia Labour Market Priorities: Express Entry:
این برنامه برای مشاغل خاص مورد نیاز نوااسکوشیا می باشد. که استان برای آنها نامه LOI ارسال می کند. به عنوان مثال مراقبان کودک را می توان نام برد.
متقاضیان مهاجرت باید شرایط زیر را داشته باشند:
  • متقاضی نامه پذیرش و دعوتنامه را از استان گرفته باشد
  • حداقل سابقه کار را داشته باشد
  • تمکن مالی پرداخت هزینه های خود و خانواده و مواردمهاجرتی را داشته باشد
  • دارای سکونت قانونی در کشور خود باشد
  • امتیاز کافی را کسب کند
 
4- مشاغل مورد نیاز مخصوص پزشکان Nova Scotia Labour Market Priorities For Physicians: Express Entry:
برنامه مشاغل مورد نیاز نواسکوشیا برای پزشکان به استان این امکان را میدهد که متقاضیان مهاجرت به کانادا با سوابق علمی و کاری پزشکی را از استخر اکسپرس اینتری انتخاب کند.
این برنامه دو گروه از دکتر ها را برای مهاجرت به کانادا انتخاب می کند:
  • پزشک خانواده کد ناک 3112
  • پزشک متخصص کد ناک 3111
 
مدارک مورد نیاز مهاجرت برای پزشکان:
  • دارای جاب آفراز مرکز پزشکی نوااسکوشیا یا IWK به عنوان پزشک خانواده
  • اثبات زندگی و کار در نوااسکوشیا به مدت 2 سال
  • دریافت نامه تمایل به استان از طریق اکسپرس اینتری
  • ارسال پرونده کامل ی 30 روز بعد از دریافت نامه ردیف بالا
  • کسب حداقل امتیاز از سابقه کار
  • ارائه نامه تمکن مالی
  • دارا بودن سکونت قانونی در کشور مبدا
 
5- نیروی متخصص Skilled Worker
این بخش مخصوص نیروی متخصص خارجی و دانشجویان بین المللی است. این افراد بعد از آگهی کار در کانادا و نبود یک کانادایی مقیم یا سیتی زن برای انجام آن کار، میتوانند با دریافت LMIA نسبت به مهاجرت به کانادا اقدام نمایند.
شرایط مهاجرت نیروی متخصص :
  • دارا بودن جاب آفر تمام وقت از کارفرمای مستقر در نوااسکوشیا
  • دارای یکسال سابقه کار مرتبط
  • سن بین 21-55 سال
  • حداقل دیپلم
  • ارزیابی مدرک تحصیلی یا سوابق کاری
  • حداقل دانش زبان برابر CLB5
  • اثبات مدارک مالی برای زندگی در نوااسکوشیا
 
6- برنامه مشاغل با تقاضای بالا Occupations In Demand
بعضی از مشاغل موجود دارای تقاضای کار بالاتری در استان هستند. به عنوان مثال پرستاران، بهیاران و رانندگان کامیون را میتوان نام برد.
شرایط مورد نیاز برای اقامت کانادا:
  • پیشنهاد شغلی تمام وقت از کارفرمای کانادایی مستقر در نوااسکوشیا با کد شغلی 3413 پرستاران، بهیاران  و 7511 رانندگان کامیون.
  • یکسال سابقه کار
  • سن 21-55 سال
  • دیپلم
  • مدرک فنی مرتبط با شغل
  • مدرک زبان CLB4
  • تمکن مالی
 
7- پزشک Physician :
برنامه مهاجرت پزشکان مخصوص استان نوااسکوشیا برای استخدام پزشک عمومی یا پزشک خانواده و پزشک متخصص جهت کار در سیستم پزشکی کانادا ایجاد شده. این برنامه به دلیل کمبود دکتر در کانادا در بخش سیستم پزشکی کانادا طراحی شده.
شرایط مهاجرت پزشکان:
  • مدارک معتبر در کشور محل سکونت فعلی
  • اگر در کانادا هستید، باید دارای ویزای توریستی یا کار معتبر باشید
  • اگر خارج از کانادا هستید، باید اثبات کنید که به صورت قانونی در کشور زندگی می کنید
  • پیشنها شغلی
دارای نامه تاییدیه از بخش پزشکی نوااسکوشیا NSHA یا IzaakWaltonKillam به عنوان:
  • دارای کد شغلی 3112 به عنوان پزشکی عمومی یا پزشک خانواده
  • دارای کد شغلی 3111 به عنوان پزشک متخصص
نکته:
نامه تاییدیه از بخش پزشکی NSHA یا IWK باید :
  • دارای مهر و امضا رئیس مرکز باشد
  • دارای امضا متقاضی کار باشد
  • دارای صلاحیت مجوز از دانشگاه پزشک و جراح نوااسکوشیاباشد
  • متقاضی واجد شرایط مندرج در بخش NSHA یا IWK باشد
 
  • تحصیلات:
  • دارای مدرک ارزیابی شده نشاندهند پزشک یا پزشک متخصص
  • دانش زبان:
  • مدارک اثبات مندرج در بخش نامه NSHA یا IWK را داشته باشد
 
 
8- کارآفرینی Entrepreneur :
برنامه کارآفرینی نواسکوشیا برای دارندگان کسب و کار یا مدیران ارشد با تجربه کار کافی طراحی شده. این کارآفرینان میبایست در نوااسکوشیا زندگی کرده و یک بیزینس جدید را خریداری یا راه اندازی کنند و بصورت روزانه در مدیریت آن نقش داشته باشند.
برای این افراد ابتدا ویزای کار یکساله صادر خواهد شد. نحوه انتخاب کارآفرین توسط یک استخر مجازی خواهد بود.
مراحل اقدام برای مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا:
  • ایجاد پروفایل در استخر مجازی
  • دریافت نامه تاییدیه از استخر
  • قبولی در مصاحبه و امضا تفاهم نام
  • دریافت ویزای کار و ایجاد بیزینس
  • دریافت نامه تاییدیه استانی
  • ثبت تقاضا برای اقامت دائم کانادا
شرایط مهاجرت از طریق برنامه کارآفرینی نوااسکوشیا:
  • سن بالاتر از 21 سال
  • تمایل به زندگی و مدیریت یک بیزینس در نوااسکوشیا
  • دارا بودن دارایی برابر 600 هزار دلار در کشور محل اقامت فعلی
  • سرمایه گذاری حداقل 150 هزار دلار برای خرید بیزینس
  • دارا بودن 3 سال سابقه کار در بیزینس خود برابر 33 درصد یا 5سال به عنوان مدیر ارشد
  • دارا بودن دانش زبان برابر CLB5
 
 
9- دانشجویان بین المللی International Graduate Entrepreneur:
این برنامه شبیه اقامت کارآفرینی مندرج در بالا است که فقط برای دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاه ها و کالج های نوااسکوشیا طراحی شده.
این افراد باید بعد از فارغ التحصیلی بمدت یکسال طی ورک پرمیت دریافتی اقدام به این کار نمایند.
اگر اثبات زندگی انها در نوااسکوشیا انجام شود میتوانند برای اقامت دائم و پی آر اقدام کنند.
مراحل اقدام برای مهاجرت از طریق برنامه دانشجویان نوااسکوشیا:
  • ارائه تقاضای EOI
  • دریافت دعوتنامه
  • مصاحبه حضوری
  • ارائه تقاضای اقامت دائم
شرایط مهاجرت از طریق برنامه دانشجویان بین المللی:
  • تمایل به راه اندازی کار و زندگی در نوااسکوشیا
  • تجربه کار یکساله با 100درصد سهم
  • دارا بودن حداقل فوق دیپلم تحصیل کرده در نوااسکوشیا
  • دارا بودن ویزای ورک پرمیت
  • دارا بودن دانش زبان CLB7
 
 

telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • دکتر گ.
  • 17:12-1398/08/11
سلام
آقای دکتر گنجی روز خوش
همکار بنده خانم دکتر سحر م. از طرف شما با همین برنامه اقامت کانادا را کسب کرده اند البته من شرایط سنی بالاتری نسبت به ایشان دارم، سوالم این است که با سن 50 سال و دارا بودن درمانگاه در یکی از شهرها و بدون مدرک زبان شانسی برای نوااسکوشیا دارم یا خیر. البته هدف نهایی ام زندگی تا 5سال برای تحصیل بچه ها در دانشگاه مک گیل مونترال و سپس زندگی در ونکوور است.
  • گنجی
  • 11:42-1398/08/19
خیر ، امتیاز سن را ندارد و نوااسکوشیا برای شما مناسب نیست.
برنامه سرمایه گذاری کبک بدون مدرک زبان و محدودیت زندگی در استان خاصی می تواند برای شما مناسب باشد.
دانشگاه های های مونترال مثل مک گیل و کونکوردیا نیز هزینه کمتر و شرایط پذیرش بهتری نسبت به ونکوور دارند. (حتی با مدرک زبان انگلیسی)
  • سمیرا پ.
  • 22:20-1398/08/09
سلام
من پزشک عمومی هستم. سنم 45 سال و مدت 3 ماه هست که در مونترال زندگی می کنم چون 2 دخترم اینجا درس میخونند برنامه پذیرش پزشک آیا شامل من می‌شود؟
  • گنجی
  • 11:23-1398/08/11
خیر برای استان نوااسکوشیا است. شما برای سرمایه گذاری کبک باید اقدام کنید.
http://www.ganjico.com/news/13521
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما