فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

زمان بازگشایی برنامه سرمایه گذاری کبک 2020 اعلام شد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 3146 نفر 1398/08/10 17:32
زمان بازگشایی برنامه سرمایه گذاری کبک 2020 اعلام شد
زمان بازگشایی برنامه سرمایه گذاری کبک 2020 اعلام شد
امسال نیز همانند سالهای گذشته تنها برنامه مهاجرتی که بدون قید و شرط به اقامت دائم کانادا منتهی می شود در اواخر بهار1399 بازگشایی میشود و سازمان مهاجرتی گنجی با سهمیه کافی و دقت لازم در حال تکمیل مدارک متقاضیان  برای اقدام در برنامه امسال می باشد.
لذا اگر شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک برای شما مهیا می باشد می توانید از این طریق (کارت پی آر و اقامت دائم کانادا  و در نهایت پاسپورت کانادایی) را کسب نمایید.

طبق خبر دریافتی مورخ 1نوامبر 2019 از اداره مهاجرت کبک و دفتر ما در مونترال، برنامه امسال سرمایه گذاری کبک از تاریخ 11 تیرماه 1399 برابر 1جولای 2020 پرونده می پذیرد. دلیل تاخیر چند ماهه در بازگشایی این برنامه نیز بررسی مجدد این برنامه برای کاهش سه عامل زیر است:
- طولانی شدن زمان ورود مهاجران به کبک
- صدور سی اس کیو بیش از برنامه مصوب
- ضمن اینکه در این بازه دولت کبک به پرونده هایی که تحت نوبت بررسی  هستند رسیدگی خواهد کرد
 
لذا وزیر مهاجرت کبک آقای سیمون جولین Simon Jolin Barrette اعلام کرد : که برنامه امسال برای ایجاد تغییرات ، با تاخیر بازگشایی خواهد شد و احتمالا میزان پذیرش پرونده را کاهش خواهیم داد و راهکاری برای کاهش زمان انتظار در بخش فدرال طبق هماهنگی با دولت اتاوا خواهیم داشت. طبق امار به صورت میانگین 1900 پرونده و با همسر و فرزندان سالانه 5900 نفر از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک CSQ دریافت می نمایند.
ایشان ذکر کرد که هیچ تغییری در روند برررسی پرونده های قبلی انجام نخواهد شد و به ترتیب بررسی می شوند.
برای برنامه سرمایه گذاری کبک متقاضی باید دارایی برابر 2 میلیون دلار کانادا و سوابق مدیریتی را نشان دهد و سپس مبلغ 1.2 میلیون دلار را بمدت 5سال بدون سود، سپرده کرده یا سود آن را بدون بازگشت برابر با 350 هزار دلار کانادا پرداخت نماید.

ضمنا نیازی به ارائه مدرک زبان (فرانسه یا انگلیسی) نیست.در صورت تصویب نیز ارائه آزمون ارزش های کبک نیز نیازی به دانش زبان فرانسه یا انگلیسی ندارد. جزئیات آن را در خبر قبلی اعلام نمودیم.
این توقف موقت فرصت خوبی است برای متقاضیان مهاجرت واجد شرایط اقدام در این برنامه تا در فرصت کافی نسبت به آماده سازی مدارک و تکمیل هرچه بهتر پرونده خود اقدام کنند تا پرونده های کامل شده آنان را به محض بازگشایی برنامه و بدون فوت وقت به اداره مهاجرت کبک ارسال نماییم. 
* نکته مهم:  با توجه به بهینه سازی محتمل برنامه کبک، قطعا در ادامه، زمان انتظار مربوط به این برنامه هم نزد دولت کبک و هم نزد دولت فدرال کاهش خواهد یافت و متقاضیان با سرعت و دقت بیشتری به نتیجه خواهند رسید،  و صد البته افرادی که پرونده های آماده برای ارسال داشته باشند شانس بالاتری برای قرار گرفتن در سهمیه سال 2020 این برنامه کبک خواهند داشت و احتمال ریسک آنان هم به مراتب کمتر خواهد بود.
 
بازگشایی برنامه کارآفرینی و خوداشتغالی کبک
همچنین وزارت مهاجرت کبک از بازگشایی دو برنامه خوداشتغالی کبک و کارآفرینی کبک بدون نیاز به مدرک زبان فرانسه خبر داد. البته سهمیه هر برنامه کمتر از 60 پرونده است مگر اینکه دانش زبان فرانسه داشته باشید.
برنامه کارآفرینی کبک در گروه 1 با پذیرش 25 پرونده و در گروه2 با پذیرش 35 پرونده از 1نوامبر 2019 تا 30 سپتامبر 2020 برابر 10 آبان 1398 الی مهرماه 1399 بازگشایی می شود.
 
در گروه 1 برنامه کارآفرینی کبک متقاضی باید 41 امتیاز را کسب کند و بتواند در کبک زندگی و کار کند و ایجاد کار به تنهایی یا با افراد دیگر یا انکوباتورها و مراکز دانشگاهی داشته باشد.
در گروه 2 برنامه کارآفرینی کبک متقاضی باید 81 امتیاز کسب کند و دارایی ثابت برابر 900 هزار دلار کانادا را به اثبات برساند.
 
برنامه خوداشتغالی کبک هم 50 پرونده از 1نوامبر 2019 تا 30 سپتامبر 2020 برابر 10 آبان 1398 الی مهرماه 1399 می پذیرد.
متقاضی برنامه خوداشتغالی کبک باید دارایی ملکی برابر 100 هزار دلار کانادا و تمایل به زندگی و کار در کبک را نشان دهد. همچنین باید مبلغ 50هزار دلار برای شروع کار خود در مونترال و 25هزار دلار برای بقیه استان کبک کانادا سپرده گذاری داشته باشد.
 
- خبرهای تکمیلی و اطلاعات بیشتر در این موارد را متعاقبا در همین وب سایت و از طریق شبکه های اجتماعی موسسه مهاجرتی گنجی به اطلاع افراد خواهیم رساند.


telegram_Canada_Ganji
دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سهراب
  • 17:2-1398/08/11
آقای دکتر گنجی ، آیا بعد از قبولی در مصاحبه سرمایه گذاری کبک میتوانم فرزندان و همسرم را زودتر بفرستم(تا قبل از اینکه کارت اقامت پی آر مان بیاد) تا در مونترال تحصیل کنند؟ و چه مدارکی نیاز دارند؟
  • گنجی
  • 11:37-1398/08/19
بله، میتوانیم برای آنها ویزای کار یا تحصیلی بگیریم. مونترال شهر ارزان و خوبی برای تحصیل فرزندان است علی الخصوص که CSQ هم دارید.
آخرین مدرک تحصیلی فرزندان و اگر مدرک زبان دارند تصویر آن را هم بفرستید.
  • اکرم
  • 14:21-1398/08/11
من اردیبهشت ۹۸ فایل نامبر گرفتم در سایت زمان بررسی ۱۵ ماه نوشته شده بعد از این پروسه نتیجه نهایی چه زمانی اعلام می شود
  • گنجی
  • 11:36-1398/08/19
به سکوریتی چک بستگی دارد.
  • آراد
  • 23:12-1398/08/11
سلام مرحله فدرال حداکثر چه مدت طول می کشد
  • گنجی
  • 11:11-1398/08/11
بستگی دارد کی فایل نامبر گرفتید و مصاحبه رفته اید
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما