فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

تغییرات مهم برنامه اسکیل ورکر کبک بعد از آگوست 2013 (شهریور92):

بازگشت
بازدیدکنندگان : 48214 نفر 1393/03/26
تغییرات مهم برنامه اسکیل ورکر کبک بعد از آگوست 2013 (شهریور92):

quebec skilled worker

 

تغییرات مهم برنامه اسکیل ورکر کبک بعد از آگوست 2013 (شهریور92):

دولت کبک به صورت قانونی تغییرات مهمی را در مورد دانش زبان فرانسه مربوطه به متقاضیان Skilled Worker  اعمال نمود.(چاپ شده در روزنامه کبک مورخ July17,2013 – 23تیرماه 1392)

به صورت کلی و به نظر آقای گنجی (وکیل رسمی مهاجرت کانادا) هر فرد ماکزیمم 22 امتیاز را از زبان دریافت خواهد کرد. که 16امتیاز آن مربوطه به دانش زبان فرانسه و 6امتیاز آن مربوط به زبان انگلیسی است.

امتیازبندی زبان فرانسه:

امتیاز فرانسه طبق جدول زیر تعلق خواهد گرفت، A1(Beginner)=0     تا     C2(Advanced). قبلا شما امتیاز را از هرسطحی در Listening و Speaking دریافت می کردید. سیستم جدید امتیاز بندی هیچ گونه امتیازی را تا سطح B2 به شما نخواهد داد.

امتیاز دریافتی

Speaking   /   Listening

0

A1

0

A2

0

B1

5

B2

6

C1

7

C2

 

امتیاز دریافتی

Reading   /   Writing

0

A1

0

A2

0

B1

1

B2

1

C1

1

C2

 

امتیازبندی زبان انگلیسی:

مانند زبان فرانسه در سطوح اولیه شما امتیازی را دریافت نخواهید کرد، به جدول زیر توجه کنید:

امتیاز دریافتی

Speaking   /   Listening

0

سطح 4-1

1

سطح 8-5

2

سطح 12-9

 

امتیاز دریافتی

Reading   /   Writing

0

سطح 4-1

1

سطح 8-5

1

سطح 12-9

 

نکته مهمی که اینجانب برای متقاضیان میتوانم بگویم، اینست که اگر شما سطح زبان زیر B1دارید، لزوما مبنی بر عدم قبولی شما نیست، چون اسکیل ورکر کبک طبق سیستم امتیاز بندی شما را می سنجد و میتوانید امتیاز لازمه را از موارد دیگر کسب کنید. پس نقش وکیل باتجربه و کارآزموده برای شما تعیین کننده خواهد بود. زیرا دوستان زیادی با دفتر ما تماس می گیرند  و چون نتوانسته اند خود را دقیق با سیستم امتیازبندی وفق دهند، شانس قبولی را از دست داده اند و همیشه تقاضای رفع ایراد پرونده ارسالی توسط خودشان با هزار اشکال را دارند؛ که کاری بس سخت و دشوار می باشد.

این قانون جدید شامل تمام پرونده های ارسالی بعد از August 1, 2013 می شود.

دو مورد مهم دیگر به نظر اینجانب تاثیر کمتری در پرونده ها دارد:

الف)  سقف پذیرش 20.000پرونده  اسکیل ورکر

ب)  پذیرش از بین 110 رشته تحصیلی مورد قبول دولت کبک

 

مواردی که متقاضیان باید در نظر داشته باشند:

به نظر آقای گنجی وکیل رسمی مهاجرت، زبان فرانسه همیشه رول مهمی را در پذیرش نیروی متخصص کبک(بزرگترین برنامه مهاجرت کبک) بازی می کند. پس در فراگیری آن کوشا باشید. هرچند زبان انگلیسی نیز از اهمیت خود برخوردار است و امتیاز میگیرد. دولت کانادا معتقد است که توانایی تکلم به یکی از دو زبان رسمی کانادا برای اقتصاد و اجتماع کانادا مفید خواهد بود.

 اطلاعات بیشتر را اینجا ببینید:  لینک

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سولماز
  • 16:23-1397/05/27
با سلام
کشور کانادا رشته هایه هنری رو ساپورت میکنه؟ 18 سالمه و کاردانی ای تی میخونم
  • گنجی
  • 11:20-1397/06/01
خیر.
ولی اگر مدرک زبان عالی و رزومه قوی علمی و هنری داشته باشید بعضی دانشگاه ها در مونترال بخشی از هزینه تان را بورس می کنند.
  • شهرام
  • 6:19 -1395/12/11
سلام،من 41 سالمه،کارشناسان ارشد برق،با 14 سال بیمه تامین اجتماعی در یک شرکت کامپیوتری معتبر ،زبان انگلیسی در حد 5.5 تا 6.5 ايلتس،زبان فرانسه هم در حد متوسط و در حال یادگیری مداوم میباشم،آیا امکان مهاجرت به کانادا ،فدرال یا کبک برای من میباشد?ضمنا همسرم 28سال و لیسانس شیمی و شرایط زبان انگلیسی و فرانسه ایشان هم شبیه من هست،آیا امکانش هست هردوی ما برای مهاجرت به کانادا اقدام کنیم?ممنون
  • گنجی
  • 5:11 -1395/12/14

سن شما مناسب سرمایه گذاری صد هزار دلاری منیتوبا است . بهتر است همسرتان برای نیروی متخصص فدرال با ایلتس 7.5 اقدام کند

  • خدیجه حسینی
  • 10:17 -1395/11/24
ممنون از پاسخگویی شمامدرک زبان که اشاره کردید ، ما مدرک زبان انگلیسی رو میتونیم بگیریم اما مدرک زبان فرانسه گرفتنش نیازمند مطالعه حداقل به مدت 2 سال یا بیشتر هستش . منظورتون رو دقیق میفرمایید چه مدرک زبانی؟
  • گنجی
  • 7:03 -1395/11/26

آیلتس جنرال 7.5 یا فرانسه بی 2.

  • خدیجه حسینی
  • 2:02 -1395/11/13
سلام,من 30 سالمه و کارشناسی IT همسرم29 سالشه و دانشجوی کارشناسی ارشد IT و 4سال سابقه کار و دارای یه شرکت کامپیوتری,در حال حاضر همسرم بیمه نیستاز چه طریقی میتونیم برای کانادا اقدام کنیم؟آیا اونجا برای بچه های کامپیوتر کار هست؟همسرم مسط به زبان انگیلیسی هم هست
  • گنجی
  • 6:09 -1395/11/15

روش کبک و فدرال مناسب است ./کار برای شما هست(بخش کاریابی در منوی سمت چپ را بخوانید) ولی باید مدرک زبان داشته باشید.

  • آسیه
  • 10:56 -1395/03/21
سلاممن سال 2013 مدارکم رو فرستادم و فایل نامبر هم دریافت کردم بعد تغییراتی در برنامه مهاجرت به کبک ایجاد شد و تا الان هیچ خبری داده نشده، به نظر شما پرونده من هنوز در حال بررسی هست؟ممنون
  • گنجی
  • 1:15 -1395/03/22

باید خودتان پیگیری کنید اگر مدرک زبان بی 2 گرفته اید برایشان حتما ارسال کنید تا تسریع گردد.

  • عباس خدایوندی
  • 11:33 -1395/03/05
سلام من 41 سالمه وارشد زراعت رودارم و سابقه تدریس درهنرستان رودارم بمدت پنج سال وچند سال هم مهندس ناظر کشاورزی بودم وهمسرم 39 ساله وکارشناس پرستاری بایازده سال سابقه درحال خواندن زبان فرانسه هستم به نظرتون شانسی برای برای مهاجرت دارم آیا شغلی مرتبط با رشته ام درحال حاضر برای کانادا هست به نظر شما ازچه طریقی اقدام باید کرد برای سرمایه گذاری کبک هم توان مالی ندارم
  • گنجی
  • 1:00 -1395/03/08

شرایط شما به سرمایه گذاری می خورد شاید بتوانید با توانایی ایجاد کار و ودیعه گذاری صد هزار دلاری از روش منیتوبا هم اقامت بگیرید.لینک زیر را بخوانید:

کارآفرینی منیتوبا با دارایی 350 هزار دلار

  • Hamid Farahani
  • 8:04 -1394/10/26
سلام من49سال دارم وکارم سوپری با10سال سابقه جواز سه فرزند دارم یک دختر22ساله دانشجوودومحصلباچه روشی راحتر وسری تر میشهاقدام کرد
  • گنجی
  • 3:41 -1394/10/27

سرمایه گذاری کبک در سال 2016.

  • ساره
  • 11:21 -1394/08/04
با سلاممن 35ساله لیسانس کامپیوتر نرم افزار وفوق لیسانس مدیریت تکنولوژی هستم و همسرم نیز فوق لیسانس مدیریت صنعتی گرایش مالی میباشد جهت مهاجرت به کانادا کدام راه مناسب تر است؟
  • گنجی
  • 3:40 -1394/08/04

برای کبک و فدرا می توان اقدام کرد ولی باید مدرک زبان داشته باشید.

  • امیر
  • 5:20 -1394/08/03
سلام . من لیسانس بیوتکنولوژی هستم. می خواستم بدونم دو سال سابقه با بیمه قبوله؟بدون بیمه نمیشه؟
  • گنجی
  • 3:28 -1394/08/04

داشتن بیمه برای صحت کار شما است.

  • افشار
  • 8:41 -1394/07/25
با سلام من همسرم مهندس الکترونیک هستند و سیزده سال استخدام رسمی شرکت نفت چهل سال سن دارند و مدرک ايلتس 6 آیا امکان مهاجرت وجود داره...خودم هم لیسانس مترجمي با ايلتس 6 آیا ویزای تحصیل برای ما مناسب است یا کار
  • گنجی
  • 12:52 -1394/07/26

به شما ویزای مهاجرت میدهند . بهترین نوع روش اقامت کارآفرینی منیتوبا با مبلغ صد هزار دلار است. چون از روش های دیگر به دلیل سن بالا امتیاز نمی گیرید.

کارآفرینی منیتوبا

  • طالبزاده
  • 8:12 -1394/05/25
سلام..من مدرکم کارشناسی الکترونیک 28 سالم و 13 سال در زمینه سیستم های پیشرفته آب کار میکنم ساخت سیستم های تصفیه آب خط تولید کارخانه ها و بیمارستان ها و مراکز تجاری و اداری با این مهارت من میتونم واسه کار در کانادا اقدام کنم ...
  • گنجي
  • 12:26 -1394/05/26

بله امكانپذير است.

  • شهرام
  • 1:04 -1393/04/28
من برای تایید مدارک به کدام آدرس بروم؟تهران شهرک قدس میدان صنعت-خیابان خوردین خیابان هرمزان نبش خیابان پیروزان جنوبییا ساختمان امور دانشجویان (م فردوسی، بعد از ایرانشهر، خ موسوی)ممنون
  • گنجی
  • 1:14 -1393/04/28

بستگی دارد، برای وزارت علوم به آدرس وب سایت آنها مراجعه کنید. تا مطمئن شوید.

  • نازنین جم
  • 1:00 -1393/04/28
سلام می خواستم بدونم که مدرک لیسانس و فوق لیسانس با ترجمه رسمی و مهر دادگستری باهم در پاکت دانشگاه فوق پست شود مشکلی پیش می اد یا نه؟ ممنون از راهنماییتون(هر دوتا دانشگاه سراسری هست و فرم wes را فقط توسط دانشگاه فوق پر بشه کافیه؟)
  • گنجی
  • 1:13 -1393/04/28

نه مشکلی پیش نخواهد آمد به شرط آنکه از یک دانشگاه باشد.

  • نسرین موسوی
  • 12:54 -1393/04/28
سلامآقای گنجی نتیجه اسس مدرک تحصیلیم از wes آمده. بیش از یک ماهه منتظر نامه های اشتغال از محل کارهای قبلی ام هستم. تا الان 4 سال سابقه کار با بیمه و دو سال سابقه بدون بیمه دارم (کلا 6 سال). برای رسیدن به امتیاز 67 نیاز به 4 سال سابقه دارم. یکی از کارفرماها که تنها دو نیم ماه اونجا بودم و بیمه واسم رد کرده گواهی اشتغال مناسب به من نمیده. و دلیلش اینه که فرمت گواهی شرکت غیرقابل تغییره. در نامه ای که داده نوشته من با سمت مهندس عمران از تاریخ فلان تا تاریخ فلان به صورت تمام وقت مشغول به کار بوده ام و بیمه ام در شعبه 10 تامین اجتماعی تهران پرداخت شده. و از عملکرد بنده راضی بوده اند. در واقع این نامه نواقص زیر را داره:فقط گفه تمام وقت و44 ساعت در هفته را ننوشته.حقوق ماهیانه ننوشتهشرح وظایف ندارهآیا این نامه مورد قبول نیست و این دو نیم ماه سابقه من نادیده گرفته میشه؟ اگه سابقه کار بابیمه ملاک باشه من به این 2و نیم ماه برای رسیدن به 4 سال نیاز دارم!!!
  • گنجی
  • 1:12 -1393/04/28

فرمت سابقه کار مهم است ولی می توانید با مدارک دیگری مانند قرارداد و ... سابقه کارتان را موجه کنید.

ویزای توریستی کانادا ما رادرشبکه های اجتماعی دنبال کنید مهاجرت سرمایه گذاری کبک 2019 Quebec Investor مهاجرت کارآفرینی منیتوبا Manitoba گنجی وکیل رسمی مهاجرت کانادا نیروی متخصص اکسپرس اینتری 2019 کارآفرینی بریتیش کلمبیا - ونکوور اسپانسرشیپ همسر و ازدواج کانادا آرشیو اخبار مهاجرت به کانادا
سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما