فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

ظرفیت پذیرش نیروی متخصص کبک 2015 تغییر کرد

بازگشت
بازدیدکنندگان : 57189 نفر 1393/12/28
ظرفیت پذیرش نیروی متخصص کبک 2015 تغییر کرد

quebec-and-QSW-canada-2015

ظرفیت پذیرش نیروی متخصص کبک 2015 تغییر کرد

اداره مهاجرت استان کبک اعلام کرد که امسال فقط 6300 پرونده در بخش نیروی متخصص خود Quebec Skilled Worker که تا ماه آینده باز گشایی خواهد شد، قبول خواهد کرد.

در سال گذشته تعداد 6500 پرونده دریافت شد. این برنامه امسال از April 1, 2015 باز ظرفیت 6300 پرونده بازگشایی خواهد شد. در حال حاضر دولت کبک اعلام کرده است که از  April 1, 2015   الی   March 31, 2016  (یعنی حدود یک سال) این برنامه باز خواهد بود، اما دقیقا مشخص ننموده است که چه زمانی پرونده متقاضیان را قبول خواهد کرد!

برنامه مهاجرت نیروی متخصص کبک QSWP دارای دو مرحله است که برخلاف برنامه نیروی متخصص فدرال FSW، هر کدام بسیار سختگیرانه بررسی خواهد . متقاضیان براساس سیستم امتیاز بندی (سن، تحصبلات، رشته، تجربه کار، دانش زبان فرانسه، معیارهای انطباقی،پیشنهاد شغلی از کارفرمای کبکی و امتیاز  سن و رشته همسر و داشتن فرزند) پذیرفته خواهند شد. آخرین امتیاز بندی در اواخر سال 2014 طبق نامه مصوب کبک بوده است.

متقاضیانی که پرونده کامل و بی نقصی داشته باشند، واجد شرایط دریافت نامه تاییدیه استانی به نام CSQ خواهند شد، که مقدمه ای بر دریافت کارت اقامت کانادا است. اگرچه افرادی که برای این برنامه اقدام می نمایند اقامت کانادا را دریافت می کنند ولی باید توجه داشته باشند که شرط اقامت در کبک روی پرونده انان وجود دارد و تغییر محل زندگی بعد از ورود به کانادا باعث ایجاد مشکلاتی در هنگام سیتی زن شیپی خواهد بود. لذا توجه داشته باشید که این برنامه برای کسانی مفید است که قصد اقامت در استان کبک(مونترال) را دارند.

تنها تفاوت این برنامه با روش "ورود سریع" Express Entry این است که در برنامه کبک شما مستقیما برای دولت کبک و انتخاب توسط آن اقدام می کنید ولی در برنامه اکسپرس اینتری شما ابتدا وارد بانک متقاضیان خواهید شد و سپس توسط دولت یا کارفرماها پذیرفته می شوید.

در  26 ژانویه  2015 اداره مهاجرت کبک لیست مشاغل مورد نظر دولت کبک را اعلام کرد. که اطلاعات لیست مشاغل نیروی متخصص کبک 2015 را اینجا می توانید بخوانید. در این لیست مشاغلی مانند کامپیوتر ، حسابداری، ژنتیک، امتیاز بالایی دارند. البته توجه داشته باشید که دانش زبان فرانسه امتیاز بالاتری در مصاحبه برای شما خواهد داشت.

افراد زیر از ظرفیت 6300  پرونده مستثنی هستند:

-         اگر واجد شرایط برنامه " تجربه کار کبکی" باشید. (در خبر بعدی توضیحات کافی داده خواهد شد.)

-         دارای پیشنهاد شغلی از کارفرمای مستقر در استان کبک باشید.

-         دارای نامه تاییدیه از دولت فدرال کانادا باشید که تمایل شما برای زندگی در کبک است.

-         با یک ویزای قانونی در حال حاضر در کبک باشید.

 

مهاجرت به کبک

برنامه نیروی متخصص کبک بسیار محبوب است البته این محبوبیت امسال دوچندان شده است. اولا، کبک دارای برنامه جذابی برای افراد با تخصص است که قصد زندگی در منطقه مونترال را دارند. دوما، افرادی که برای کبک اقدام میکنند نگران صف انتخاب اکسپرس اینتری نیستند و می دانند که در کبک براساس انتخاب خودشان قبول خواهند شد ن براساس انتخاب دولت یا کارفرما. اما توجه کنید که در کبک شرایط برای پرونده شما به علت تمایل آفیسر مصاحبه کننده به دانش زبان فرانسه، سختگیری بیش از حد روی مدارک و زمان طولانی تر بررسی پرونده ها(دو برابر فدرال) کمی متفاوت تر خواهد بود.

لذا قبل از هر گونه اقدام تصمیم گیری نمایید. سازمان مهاجرتی حقوقی گنجی از ابتدای سال 1394 برنامه مدونی برای ترجمه ، تایید و بررسی مدارک نسبت به فرمت مورد نظر آفیسر کبک ترتیب داده است. اگر دارای شرایط کبک طبق مشخصات اعلام شده در بخش نیروی متخصص کبک هستید فرم ارزیابی را تکمیل و سپس با ما درارتباط باشید.

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • سارا
  • 10:17 -1394/08/18
با سلام و وقت به خير. جناب گنجي من در ابتدا براي كبك و سپس براي فدرال اقدام كردم . الان ٤ ماهه كه ويزاي من از طريق فدرال صادر شده و تا دوماه ديگه ميرم تورنتو. آيا لازمه كه پرونده كبك رو كنسل كنم . البته در پرونده فدرال نگفتم كه قبلا براي كبك اقدام كرده ام . الان چه بايد بكنم ، خيلي نگرانم . مشكلي پيش نمياد؟ لطفا منو راهنمايي كنيد . سپاسگزارم
  • گنجی
  • 8:07 -1394/08/19

به کبک نامه بزنید و پرونده خود را کنسل کنید.

  • بهار
  • 2:54 -1394/05/14
با سلام.من کارشناسی ارشد مترجمی زبان فرانسه دارم اما سابقه کاری که دارم بدون بیمه است و چون به تازگی فارغ التحصیل شدم,اصل مدرکم تا 1سال اینده به من داده نمیشه.من ترجیح میدم که با گرفتن مدرکم و فراهم کردن سابقه کار توی این 1سال,برای سال2016اقدام کنم اما شخصی که در زمینه مهاجرت به کانادا فعالیت داره پیشنهاد کرده که با همین اوضاع و مدرک لیسانسم که ادبیات فرانسه هست و امتیازی نداره اقدام کنم,درواقع من بخاطر همین موضوع مهاجرت به کانادا کارشناسی ارشدمو در رشته مترجمی خوندم که شانس بیشتری داشته باشم نه اینکه دوباره با لیسانسم اقدام کنم.پیشنهاد شما چیه؟هیچ موسسه ای نتونست مشاوره دقیقی بده.ممنونم
  • گنجی
  • 9:00 -1394/05/17

بنده نظری نسبت به  پیشنهاد دیگران ندارم!!!

ما برای اخذ اقامت شما مدارک زیر را می خواهیم: ترجمه دانشنامه و ریز نمرات لیسانس- اصل مدرک آیلتس 7 یا تف فرانسه با نمره B2. - پاسپورت - سابقه کار مرتبط -  

اگر داشته باشید واجد شرایط هستید.

  • ایمان
  • 11:27 -1394/04/02
جناب آقای گنجی.ممنون از اطلاعات مفیدتون. آیا پیش از ارسال مدارک به کبک، کلیه ی مدارک تحصیلی مخصوصا دانشگاه باید مورد ارزیابی کانادا قرار بگیرند؟ یا که ترجمه معتبر مدارک و ریز نمرات که مورد تایید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه ی ایران هست کافیه. لطفا راهنمایی کنید، اگر نیاز هست، مدارک رو با چه هزینه ای و به کجا برای ارزیابی کانادا
  • گنجی
  • 4:38 -1394/05/29

حداقل یکسال لازم است با داشتن کار .

  • ایمان
  • 5:04 -1394/02/23
باسلام،آیا می شود با توجه به 12 امتیازی بودن رشته و امتیاز 49 برای مجرد،با مدرک آیلتس 5 تشکیل پرونده داد و قبل از مصاحبه هم مدرک B2 فرانسه رو ارائه داد؟ یا اینکه حتما باید مدارک به همراه مدرک زبان فرانسه ارسال شود؟به گفته ی برخی امکان پذیر است؟ آیا صحت دارد؟
  • گنجی
  • 4:38 -1394/05/29

حداقل یکسال لازم است با داشتن کار .

  • کاوه
  • 11:20 -1394/02/23
با سلام IELTS GE-7.5 فوق لیسانس فناوری اطلاعات 33 ساله با همسر و یک فرزند زیر 12 سال. کبک یا EE؟ اگر کبک آیا بعد از ورود مجبور به اقامت در کبک هستیم یا میتوانیم ایالت دیگری زندگی کنیم؟
  • گنجی
  • 1:17 -1394/02/26

اکسپرس اینتری بهتر است. / بله امکان پذیر است. .ولی شما که فرزند دارید در کبک شرایط بهتر است.

  • رامین تیموری
  • 9:02 -1394/02/21
با سلام و احترام جناب گنجیبنده و خانمم 34 سال سن داریم و امسال دارای فرزند خواهیم شد بنده دارای مدرک لیسانس برق قدرت از دانشگاه آزاد تهران جنوب می باشم 3سال سابقه بیمه در زمینه اتوماسیون صنعتی «کنترل ،ابزار دقیق» و 2 سال سابقه بیمه در زمینه آسانسور و پله برقی تجربه دارم و هم اکنون مشغول این حرفه می باشم بنده کم شنوا هستم از سمعک استفاده میکنم بخاطر این موضوع نتوانستم به خوبی زبان انگلیسی را فرا بگیرم و مدرکی ندارم ولی در زمینه فنی استعداد خوبی دارم سرمایه بنده هم 100 میلیون می باشد آیا بنده امتیازی میگیرم و با این شرایط جسمی و مالی مورد قبول دولت کانادا واقع خواهم بود یا خیر...اگر جای امیدواری هست بنده را در جهت رشد و پیشرفت راهنمایی بفرمایید با سپاسبرکت باشد
  • گنجی
  • 1:04 -1394/02/26

بله، می توانید امتحان آیلتس دهید و برای کم شنوا بودن خود مدرک ارائه دهید.

  • ساحل
  • 9:20 -1394/02/17
با سلام و احترام.من 26 ساله کارشناس پرستاری با 4 سال سابقه کار هستم به زبان انگلیسی مسلط هستم اما مدرک ایلس ندارم.میخواستم راهنماییم کنید لطفا که برای فدرال اقدام کنم بهتره یا کبک؟فرم ارزیابی اولیه ارسال کردم ولی فعلا پاسخی دریافت نکردم
  • گنجی
  • 11:12 -1394/02/21

نیاز به آیلتس جنرال با نمره 6.5 به بالا(با آیلتس 7.5 شانس قبولی شما بسیار بالا خواهد بود). فعلا شرایط کبک نامشخص است(این خبر را بخوانید).پس شرایط شما برای فدرال مناسب است/جواب فرم ارزیابی طی یک هفته ارسال می شود.

  • سیمین
  • 2:48 -1394/02/15
سلامایا همزمان میتوانیم برای فدرال و کبک با هم پرونده تشکیل دهیم ؟ یا اگر برای کبک یا فدرال پرونده تشکیل دهیم برای دیگری ممنوع میشویم؟
  • گنجی
  • 12:37 -1394/02/16

بله. / خیر.

  • فرشته
  • 4:58 -1394/02/09
با سلام و خسته نباشيد می خواستم از شما سوال کنم که ایا الان میشه پرونده جدید برای کبک فرستاد یا هنوز اعلام نکرده اند
  • گنجی
  • 3:23 -1394/02/10

خیر، منتظر خبرهای ما باشید.

  • مجید
  • 2:01 -1394/02/05
با سلام و ضمن تشکر ا- برای تشکیل پرونده کبک فقط ارایه مدرک آیلتس کافی است؟یا حتما باید مدرک فرانسه هم باشد؟2- اگر شخصی در موقع مجردی تشکیل پرونده بدهد و قبل از انجام مصاحبه ازدواج کند شرایط پرونده به چه صورت پیگیری میشود؟با تشکر
  • گنجی
  • 4:18 -1394/02/06

برای بالابردن احتمال قبولی پیشنهاد می کنم حتما با فرانسه B2 اقدام کنید ولی کلا باید امتیازبندی شوید. / هر موقع که ازدواج کنید باید مجددا امتیازبندی شوید که واجد شرایط هستید یا خیر.

  • مینا
  • 8:17 -1394/01/26
سلاممن رشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار خوندم و سابقه کارم توی شبکه های کامیپوتری بوده نه برنامه نویسی و نرم افزار. میخواستم بدونم یعنی باید سابقه کار من در ارتباط با نرم افزار و برنامه نویسی باشه تا امتیاز رشتمو که مهندسی کامپیوتر هست بگیرم؟ در ضمن آیا انتخاب NOC به Employment requirements ربط نداره؟ مثلا توی کد 2171 که عنوان شغلی مشاوره و آنالیز سیستمهای اطلاعاتی هست Employment requirements رو نوشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار و توی کد 2173 که عنوان شغلی برنامه نویسی کامپیوتری و توسعه رسانه های تعاملی هست هم Employment requirements رو نوشته مهندسی کامپیوتر-نرم افزار. آیا من می تونم کد 2171 رو به جای 2173 که مهندسی کامپیوتر-نرم افزار توی title مشاغلش هست انتخاب کنم یا نه با انتخاب کد 2171 امتیاز رشتمو از دست میدم؟
  • گنجی
  • 9:57 -1394/01/27

در کبک رشته و سابقه کار دو مبحث جدا است ولی در فدرال خیر./ اگر می خواهید برای فدرال اقدام کنید رزومه واقعی خود را ایمیل کنید تا دقیقا کد NOC شما بررسی و اعلام شود.

  • محمد
  • 6:07 -1394/01/22
سلام آقای گنجی.لیسانس کامپیوتر هستم برای کبک میخوام اقدام کنم.برای سابقه بیمه میتونم خودمو از طریق یک مغازه خدمات فنی کامپیوتری بیمه کنم یا باید حتما از طریق یک شرکت کامپیوتری بیمه باشم؟
  • گنجی
  • 5:41 -1394/01/23

فرقی ندارد.

  • سارا
  • 9:38 -1394/01/22
با سلامآیا می شود بدون مدرک زبان فرانسه هم تشکیل پرونده داد؟
  • گنجی
  • 6:17 -1394/01/22

خیر

  • اميد
  • 12:58 -1394/01/20
با عرض سلام و تشكر از راهنمايي شما, چه مدارك زباني بايد گرفته شود.ايا ايلتس كافي است؟ وچه نمره اي نياز است؟ايا همسرم هم بايد مدرك زبان بگيرد؟ايا مدرك فرانسه ضروري است؟با تشگر از زحمات شما
  • گنجی
  • 6:10 -1394/01/22

آیلتس جنرال. / نمره 6.5 / بله. /خیر. /

  • اميد
  • 2:05 -1394/01/19
با سلام, جناب اقاي گنجي بنده 29 سالم هست و من و همسرم هردو ليسا نس علوم كامپيوتر از دانشگاه سراسري داريم و دانش زبان انگليسي هردو خوب است ولي فاقد مدرك.همچنين داراي يك فرزند مي باشم.بنده داراي جواز كسب ودر شغل سيستم هاي مداربسته مشغول هستم.به نظر شما براي كبك اقدام كنم يا فدارل؟با تشكر از شما
  • گنجی
  • 12:08 -1394/01/20

برای کبک اقدام کنید.امتیاز فرزند در کبک برای شما مناسب است. ولی بدون مدرک شرایط شما خوب نیست.

  • نوید
  • 2:31 -1394/01/17
با سلاممن در حدود سه سال پیش برای برنامه کبک اقدام کردم اما متاسفانه به دلیل نا کافی دانستن دانش فرانسه از طریق افیسر رد شدم.تمام مدارکم اماده است و سابقه بیمه ۴سال و کار بالای ۵سال دارم.زبان فرانسه رو هم یاد دارم.برادرم یک سالی هست ساکن مونترال هستن .رشته تحصیلی فوق دیپلم مکانیک هستش.به نظر شما با این شرایط برای کبک اقدام کنم یا فدرال.ممنونم
  • گنجی
  • 12:21 -1394/01/19

برای کبک اقدام کنید.

  • مجتبی میرزابیگی
  • 8:31 -1394/01/16
سلام اقای گنجی..سال نو تون مبارک..بنده ۸سال سابقه کاردر بانک را دارم و مدرک فوق لیسانس اقتصاد دارم...اگه بتونم ویزای تحصیلی برای phdبگیرم..بعد دو سال میتونم اقامت دایم بگیرم..البته ۳۳سال سنمه..
  • گنجی
  • 7:23 -1394/01/18

بله، امکانپذیر است.

  • محسن
  • 1:04 -1394/01/14
سلام.با داشتن مدرک فنی و حرفه ای هم مسشه اقدام کرد .واینکه متاهل بودن وداشتن 2 فرزند امکان قبولی بیشترو دارد یا خیر .
  • گنجی
  • 4:57 -1394/01/16

خیر، مگر اینکه چهار اسکیل b2 داشته باشید. / بله تاهل و فرزند خوب است.

  • alireza
  • 3:55 -1394/01/09
من واحد شرایط نیروی متخصص کبک و فدرال هستم ولی نمی دانم برای کدام اقدام کنم بهتر است؟
  • گنجی
  • 1:44 -1394/01/10

اگر مدارک اشتغال به کار خود (مانند: پروانه مطب یا داروخانه برای پزشکان، پروانه وکالت برای وکلا، پروانه کسب برای صاحبان مشاغل، شرکت ثبت شده یا سهامدار، پروانه مهندسی، مجوز وزارت صنایع و ... یا با سمت مدیریت در رده بالایی در سازمانی کار می کنید) را دارید بهترین روش برنامه کارآفرینی استانی 100هزار دلاری کانادا است.

  • حسین
  • 11:41 -1393/12/29
باسلام-لطفا در مورد کسانی که جهت اخذ ویزای توریستی امکان ارائه دعوتنامه را به هیچ وجه ندارند پیشنهاد وراهنمائی بفرمایید باتشکر
  • گنجی
  • 5:03 -1394/01/08

متاسفانه هیچ گونه راهی وجود ندارد. تنها راه روشهای مهاجرتی است که پروسه آن با ویزای توریستی کاملا متفاوت است.

  • mina
  • 9:07 -1393/12/29
سلام آقای گنجی من امتیازم 55 میشود.رشته ام کامپیوتر بوده و مجردم. ولی امتحان زبان فرانسه نداده ام. آیا باید با مدارکم مدرک زبان فرانسه ام را هم بفرستم یا نه بعد از ارسال مدارک هم میشود؟در ضمن اگر بر فرض یکی از اسکیل های فرانسه را فقط امتحان بدهم و B2 بگیرم که امتیازم 60 شود آیا از مصاحبه معاف خواهم شد یا نه؟با سپاس از اطلاع رسانی و سایت خوب و کاملتان
  • گنجی
  • 5:02 -1394/01/08

دانش زبان فرانسه تا قبل از مصاحبه مفید است. با ارائه یکی از نمره های فرانسه از مصاحبه معاف نخواهید شد.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما