فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا

در مورد برنامه سرمایه گذاری کبک بیشتر بدانیم

بازگشت
بازدیدکنندگان : 47781 نفر 1394/02/18
در مورد برنامه سرمایه گذاری کبک بیشتر بدانیم

canada-quebec-investor-ganji

در مورد برنامه سرمایه گذاری کبک بیشتر بدانیم

همانطور که در خبرهای پیشین اعلام کردیم برنامه سرمایه گذاری بی قید و شرط کبک Quebec Investor program 2015 در شهریور 94 بازگشایی خواهد شد.

در این برنامه فرد متقاضی با اثبات دارایی کافی و پرداخت مبلغ سرمایه گذاری می تواند برای خود و خانواده اقامت دائم کانادا را اخذ و در هر کجای کانادا به دلخواه زندگی کند. در این برنامه شما نیازی به ارائه مدارک زبان ندارید. در طی یک بازه 2 ساله می توانید اقامت خود را نهایی نمایید و بعد از ورود به کانادا و بعد از حضور قانونی طی 3 سال موفق به دریافت پاسپورت کانادایی شوید.

طی هفته های گذشته شاهد تماس های تلفنی و ایمیلی زیادی در مورد برنامه اقامت کبک بوده ایم که در ادامه مهمترین آنها را جهت اطلاع متقاضیان پاسخ می دهیم:

سوال 1: اگر برای برنامه سرمایه گذاری کبک اقدام کنم، آیا باید در کبک(مونترال) زندگی کنم؟

پاسخ: اگر شما از طریق برنامه سرمایه گذاری کبک اقدام کنید اجباری در زندگی در این استان ندارید. به عنوان مقیم دائم کانادا permanent resident شما هیچ گونه محدودیتی برای زندگی در یک استان خاص کانادا ندارید و میتوانید محل زندگی خود را مثلا به ونکوور انتقال دهید. هرچند که بهترین دانشگاه ها در شهر مونترال واقع شده است و هزینه زندگی در این شهر پایین تر است. برای اطلاعات بیشتر بروشور فارسی کبک را دانلود کنید.

 

سوال 2: برای واجد شرایط شدن در این برنامه باید دارایی من برابر 1.6 میلیون دلار کانادا باشد، آیا باید تمام این دارایی را در ابتدا به صورت پول نقد دربیاورم و به کانادا ببرم؟

پاسخ:خیر، شما هیچ نیازی به نقد کردن کل دارایی ملکی خود ندارید. فقط این مبلغ توسط کارشناس رسمی مورد تایید سفارت ارزیابی می گردد که آیا این مبلغ جزو دارایی شما و همسرتان هست یا خیر.

  

سوال 3: آیا می توانم این مبلغ را قرض کنم تا به حدنصاب 1.6 میلیون دلار برسد؟

پاسخ: خیر، تمام پولهایی که شما قرض می کنید جزو دارایی شما محاسبه نخواهد شد. ولی اگر پول یا ملکی به شما ارث رسیده باشد یا توسط والدین شما یا همسرتان به شما هدیه شود می تواند با رعایت نکات لازمه، جزو دارایی تان قرار گیرد.

 

سوال 4: چه محدودیت هایی من و خانواده ام بعد از ورود به کانادا داریم؟

پاسخ: شما هیچ گونه محدودیتی برای انتخاب محل زندگی در کانادا ندارید. شما و همسر و فرزندانتان به راحتی می توانید همانند یک کانادایی مشغول به کار شوید شغلی برای خود شروع کنید و یا ملکی را به نام خودتان بخرید. همچنین می توانید از خدمات تحصیل و بیمه رایگان بهره مند شوید.

بعد از 3 سال حضور دائم در کانادا نیز ما برای دریافت پاسپورت کانادایی شما اقدام می کنیم.

 

سوال 5: مبلغ 180 تا 240 هزار دلار کانادا را در چه زمانی باید پرداخت کنیم، آیا در ابتدا اینکار انجام می پذیرد؟

پاسخ: خیر، به شما در ابتدا فایل نامبر تعلق می گیرد و بعد از چند ماه برای شما وقت مصاحبه قرار داده می شود. بعد از قبولی در مصاحبه حدود 3ماه فرصت خواهید داشت که این پول را به حساب دولت کانادا در کبک انتقال دهید. البته در بسیاری از موارد امکان حذف مصاحبه به دلیل کامل بودن پرونده وجود دارد. این مبلغ پرداختی شما توسط دولت کبک در زیرساخت های اصلی این استان مانند: مترو، راه، سد، بیمارستان و ... هزنیه می شود.

 

سوال 6: این ویزا برای چه مدت اعتبار دارد؟

پاسخ: این ویزا تا زمان ورود اولیه شما به کانادا اعتبار دارد و بعد از ورود شما کارت اقامت 5 ساله را دریافت می کنید که می توانید آن را هر 5 سال یکبار تمدید کنید به شرط آنکه در طی 5 سال گذشته 2سال در کانادا (یعنی تمام تابستانهای این 5 سال) در کانادا باشید.

همچنین بعد از 3 سال حضور واجد شرایط دریافت پاسپورت دائمی خواهید بود.

 

سوال 7: مدت زمان این نوع ویزا چه مقدار است؟

پاسخ: در حال حاضر حدود 1.5 تا 2.5 سال بستگی به شرایط ویزا آفیس آنکارا وسرعت رسیدگی پرونده ها دارد.مهمترین بخش این برنامه برای ایرانیان دریافت مجوز انتقال پول سرمایه گذاری کبک است که توسط ما در سریعترین حالت ممکن انجام خواهدشدو البته ایرانیان دارای اقامت کشورهای دیگر از این کار مستثنی هستند.

 

سوال 8: آیا کانادا بهتر از استرالیا برای کسب اقامت سرمایه گذاری است؟

پاسخ: بله، در زیر دلایل آن را توضیح می دهیم؛

- موقعیت جغرافیایی کانادا و همجواری با بزرگترین اقتصاد جهان(آمریکا) و فاصله کمتر با اروپا نسبت به استرالیا مزایای خوبی را برای تجار و بازرگانان مقیم کانادا دارد.

- فرهنگ مردم کانادا متشکل از ملیت های مختلف است و ورود یک فرد جدید بسیار راحت تر خواهد بود در استرالیا این مورد کمتر دیده می شود.

- از نظر اقتصادی کانادا دارای رتبه بهتری نسبت به استرالیا در مورد سیستم بانکی و اقتصادی است.

- دولت کانادا برای این برنامه از شما فقط تقاضای ارزیابی 1.6 میلیون دلار کانادا را دارد و نیازی به انتقال این دارایی به کانادا را ندارید، در حالیکه در استرالیا  شما باید 2.25میلیون دلار کانادا را ارزیابی کنید و حتما 1.5 میلیون دلار از این رقم را با خود به استرالیا ببرید.

- دولت استرالیا برای افراد بالاتر از 45 سال جهت این برنامه مزایایی را در نظر نمیگیرد و تمایل به جذب افراد زیر 45 سال دارد، در حالیکه در کانادا چنین امری منسوخ است.

- در برنامه استرالیا شما باید مدرک زبان ارائه دهید که در برنامه سرمایه گذاری کبک کانادا چنین چیزی وجود ندارد.

- برنامه سرمایه گذاری استرالیا نیاز به مدارک فراوانی دارد که بسیار پیچیده است.

- آب و هوای کانادا در زمستان به نسبت استرالیا سرد تر است، اما در شهرهایی مانند ونکوور این وضع وجود ندارد. همچنین آب و هوای استرالیا در تابستان از حد نرم طبیعی بسیار گرم تر است که مشکلات تنفسی را ایجاد می کند! همچنین به دلیل گرما آتش سوزی جنگل ها و سیل در استرالیا بیشتر است. در قبال آن کانادا دارای بزرگترین ذخایر انرژی در جهان است که به نسبت استرالیا ارزانتر است.

- بیمه سلامت و امکان تحصیل رایگان نیز از مزایای کانادا به شمار می آید.

 اطلاعات بیشتر در مورد این استان را اینجا ببینید.

 

اگر شما نیز طی 5 سال گذشته دارای 2 سابقه مدیریت یک کسب و کار را داشته اید و میخواهید در بهترین حالت اقامت کانادا را بدون مدرک زبان برای خود  خانواده دریافت کنید، سریعتر اقدام کنید. اولین قدم اخذ وقت مشاوره حضوری با دفتر تهران می باشد.

 

 

دیدگاههای کاربران
دیدگاه شما ثبت شد و بزودی در صورت نیاز پاسخ داده خواهد شد
  • گلناز
  • 12:37-1396/03/23
سلام
من و همسرم ٣٦ و ٣٩ ساله و پزشک هستیم بیش از چهار سال پروانه مطب داریم اما متاسفانه دو نفر کارمند بیمه شده برای مدت دو سال نداریم دارایی ملکی و بانکی ما بیش از ١٦٠٠٠٠٠٠ دلار است ایا امکان ااقدام از این طریق برای ما وجود دارد و در ضمن چند سال پروسه پرونده به طول می انجامدالان پرونده های سال ٢٠١٠ و ٢٠١١ سرمایه گذاری در حال گرفتن ویزا هستند ممنون
  • گنجی
  • 11:22-1396/04/13
در سالهای گذشته بیمه شده داشتید، خودتان بیمه دارید؟ برای امتیازبندی و ارزیابی اولیه املاک با دفتر تهران تماس بگیرید
  • علی
  • 9:14 -1395/11/17
سلام، باز نشسته هیئت علمی با 53 سال هستم. فوق لیسانس و دکتری در کانادا گذارنده ام. دو فرزندم متولد کانادا وکارت سیتزن دارند ولی الان ایران هستند. می خواستم بفرمایید بهترین روش برای اقامت چیست؟
  • گنجی
  • 12:23 -1395/11/19

روش سرمایه گذاری کبک با پرداخت 220 هزار دلار به دولت کانادا امکان اقدام دارید. الان شغل شما چیست؟ فرزندان در کدام استان ساکن هستند.

  • غلامرضا
  • 4:10 -1395/03/20
سلام، من حدود يكسال و نيم است كه كيس كارفرمايي بربيتيش كلمبيا رو توي نوبت دارم.يكپسر پانزده ساله و يك دختر هيجده ساله دارم كه بيست و چهارم تير ماه نوزده ساله ميشود ،ميخواستم بدانم ميتوانم از طريق سرمايه گذلري كبك هم اقدام كنم هر چه زودتر تا دخترم نووزده سالش نشده،.بسيار متشكرم
  • گنجی
  • 12:56 -1395/03/22

اگر تا قبل از تیر ماه بتوانید به ما مدارک بدهید از طریق کبک می توانیم برای شما اقدام کنیم.

  • كريمي
  • 1:24 -1394/10/13
سلام من براي ١٨٠هزار مشكلي ندارم اما براي اون ١.٦ميليون كي مياد اين ملك من رو كارشناسي كنه و يك سوال ديگه اينكه من چند سال اپارتمان سازي ميكنم تمام مجوز شهرداري ملك هاي هم كه داشتم به اسم خودم بوده ايا اينها به عنوان سابقه كار حساب ميشه من ميخوام بيام كانادا همين كار رو تو وانكور ادامه بدم ايا امكانش هست.
  • گنجی
  • 12:24 -1394/10/13

برای کارشناسی ما معرفی می کنیم. / برای جزئیات از دفتر تهران وقت مشاوره بگیرید.

  • naser
  • 1:41 -1394/08/16
سلام بدون تحصيلات وزبان سن ٤٤سال متاهل براى اقامت در ونكور يا مونترال بهترين پيشنهادتون و از شروع تا دريافت اقامت چقدر زمان ميبره
  • گنجی
  • 5:54 -1394/08/16

بهترین روش سرمایه گذاری کبک است.

  • سارا
  • 12:22 -1394/06/09
سلام ، من و خانواده ام ٢٠١٠ پرونده ارسال كرديم و حدود ١ سال پيش براي انگشت نگاري به انكارا رفتيم و از ان به بعد هيچ خبري نداده اند ! به چه دليل
  • گنجی
  • 3:52 -1394/06/09

ویزای سرمایه گذاری کبک نیاز به انگشت نگاری ندارد، . برای چه ویزایی اقدام کرده اید؟

  • جعفر
  • 3:00 -1394/04/28
اقای دکتر سلام وقت بخیر من و خانواده خیلی علاقه مندیم به کانادا بیاییم ولی شرایط طوری هست که نه سرمایه کافی میشه بدونم برای کادانی روابط عمومی و گردشگری در کانادا با 50000دلار ابتدا تا دوسال اینده وارد کاندا شد
  • گنجی
  • 2:51 -1394/04/29

متاسفانه خیر. بخش نیروی متخصص فدرال و اکسپرس اینتری را بخوانید.

  • عباس
  • 11:29 -1394/04/16
سلام. من در ایران مغازه جواهر فروشی دارم.دارای 2سال سابقه جواز کسب هستم. میتونم در کانادا یک مغازه جواهرفروشی باز کنم؟
  • گنجی
  • 1:01 -1394/04/17

بله، امکانپذیر است. ابتدا باید مقیم شوید.

  • سامان
  • 1:36 -1394/03/08
من از چندین دفتر مشاوره پرسیدم وهمه کبک را به من توصیه کردند، برای سرمایه گذاری کبک من تا کی وقت دارم؟ آیا باید در این استان زندگی کنم چون فرانسه بلد نیستم.
  • گنجی
  • 3:25 -1394/03/10

تا شهریور ماه ولی بهتر است زودتر اقدام کنید تا مجوز لازم برای شما بین 1750 نفر متقاضی توسط ما اخذ گردد . / می توانید بعد از ورود در هر کجای کانادا به راحتی زندگی کنید. از مزایای این برنامه نداشتن تعهد به زندگی و مدرک زبان است.

  • معصومه
  • 1:57 -1394/03/04
راستی من پرستار 42 ساله با17 سال سابقه بیمه کارشناس ناپیوسته پرستاری وکاردانی اتاق عمل سه فرزند17 و13 و6 ساله وفکر کنم اگه امتحان فرانسه بدم B1در هردو مهارت گوش دادن وصحبت رو بیترم وهمسرم A2در ضمن ایشون مدرک دیپلم فنی حرفه ای مکانیک وپروانه پسته کاری وکشاورزی وماشین الات سنگین فنی حرفه ای واداره کشاورزی رو دارند و47 ساله هستند
  • گنجی
  • 3:04 -1394/03/05

به هر حال مدرک زبان اگر داشته باشید امتیاز خوبی در سرمایه گذاری یا کارآفرینی خواهید گرفت. در روز مصاحبه برای آفیسر پوئن مثبت خواهد بود.

  • معصومه
  • 1:52 -1394/03/04
سلام ما کارافرینی با بیزینس پلان تعمیر ونگهداری وخرید وفروش ادوات کشاورزی به نام عمسرم با شغل کشاورزی وپروانه پسته کاری سال 93 اقدام کردیم وفایل نامبر گرفتیم اما هنوز از نوبت مصاحبه خبری نیست ایا میتوانیم سرمایه گزاری اقدام کنیم با توجه به اینکه همسرم ومت سابقه مدیریتی وشرکتی نداریم اما تمکن مالی وسرمایه لازم را داریم البته هردو در حال خواندن فرانسه ومن انگلیسی هم علاوه بر فرانسه هستم سه فرزند داریم که دختر بزرگم 17 ساله است ایا میتوانم در صورت دارا بودن شرایط ایشان رو هم ببریم واز پرونده تا دوسال دیگه بیرون نمیاد وایا در صورت قبولی دخترم دیپلم بگیره ودرسش رو در دانشگاه ایران ادامه نده وبخواد فقط زبان بخونه ایا از پرونده خارج میشه یا باید درسش پیوسته باشه وبه دانشگاه بره البته در صورت طولانی شدن پروسه وپسرم که الان 13 سالشه قبل ممنوع الخروجیش ایا پرونده نتیجه خواهد گرفت کارافرینی ما با سرمایه گذاری تداخل نخواهد داشت اگه هردو رو موازی ادامه بدیم وووایا مثل پارسال قرعه کشیست این سرمایه گذاری هم ممنون
  • گنجی
  • 3:04 -1394/03/05

به هر حال مدرک زبان اگر داشته باشید امتیاز خوبی در سرمایه گذاری یا کارآفرینی خواهید گرفت. در روز مصاحبه برای آفیسر پوئن مثبت خواهد بود.

  • کمالی
  • 5:31 -1394/02/21
سلام من سال 90 برای کارآفرینی ساسکاچوان اقدام کردم ودر پاییز 93 دیدار استانی داشتم هنور پاسخ دریافت نکرده ام آیا می توانم برای سرمایه گذاری کبک نیز اقدام کنم ممنون موفق باشید
  • گنجی
  • 1:02 -1394/02/26

بله، قابل انجام است.

سرمایه گذاری کبککارآفرینیاسپانسرشیپ همسردانشجویینیروی متخصصویزای توریستیکاریابی کانادافرم ارزیابیتماس با ما